יש לנו עם חסר סבלנות - בחירות 2002

הליכוד נגד הדמוקרטיה

אחרי המשאל, שרור שאפילו ראש הממשלה לא מסוגל לעשות דברים נכונים. הליכוד אמורה לייצג את הימין המתון, אז למה הימין הקייצוני מכתיב את החוקיים? לדעתי שרון צריך להשתיק את הקיצוניים ולהמשיך עם תוכנית ההתנתקות, כי על פי סקר שפורסם ב msn כ 70% מהמדינה תומכים בתוכנית. ועכשיו, אחרי שהימין המתון נכנע לקומץ מתנחלים של הימין הקייצוני - זה תלוי רק בנו, בשמאל הציוני, להציל את המדינה ולהפגין את כוחנו בשבת בכיכר רבין.
 
יש לנו עם חסר סבלנות - בחירות 2002

במקום לתת לאדם בעל הניסיון לתקן את הטעות שלו, העם שלנו מעדיף לבחור שום פעם בטעות חדשה. העניין הוא, שאהוד ברק יכל כבר להביא שלום. אהוד עשה טעות: הוא ניהל את שיחות השלום בצורה לא מוצלחת ולכן הן נכשלו. אבל אהוד ברק הבין את הטעות שלו, וגיבש את תוכנית ההתנתקות הראשונה - אבל משום שיש לנו מדינה חסרת סבלנות, האנשים לא נתנו לברק לתקן את הטעות ולהביא שלום והעדיפו לבחור בשרון. אני מקווה שאהוד ברק עוד יחזור להיות ראש ממשלה. על פי דעותיו של ברק, הוא הבין את הטעויות שהוא עשה אז ועל פי דעותיו של היום הוא באמת מסוגל להביא שלום.
 
כן לשלום, לא לאלימות

הדרך היחידה להביא שלום היא התוכנית של מפלגת העבודה: לא לזכות השיבה, כן לירושלים יהודית, כן לגבולות 67', כן לגדר הפרדה.
 
לגבי ירושלים

אני נגד מסירת ירושלים המערבית ואני מאמין שהיא צריכה להיות שלנו. הר הבית הוא שטח בינלאומי. מעמד ירושלים המזרחית יקודם במו"מ מדיני.
 
נכון,

אבל אני מחשיב את נפילתו הסופית של ברק דווקה בבחירות הכנסת, כי אז זות הייתה נפילתה של העבודה.
 

EverMan

New member
ימין הוא ימין.

אין דבר כזה ימין קיצוני. השמאל , לפי הגדרה , מוכן להחזיר שטחים. הימין , לפי הגדרה , לא. ולפירוט : השמאל , על גווניו , מוכן להחזיר שטחים. ככל שהשמאל יותר מתון , יש יותר "אבלים". "אני מוכן להחזיר שטחים , אבל ..." בעוד הימין , אומר "אני לא מוכן להחזיר שטחים" מסיבה זו או אחרת כמובן ... לכן ,הליכוד לא בגד בעקרונותיו , להפך. הוא שימר אותם. הטעות , היא של העם , שלא הבין שהליכוד הוא מפלגת ימין.
 

MichelleS

New member
אלו ההגדרות שלך לשמאל וימין?

אתה נשמע כמו הילדים בבית ספר שלי שבטוחים ששמאל זה ה"אוהבי ערבים האלה". ההגדרה של שמאל היא לא הסכמה להחזרת שטחים כמו שהגדרה של ימין היא לא התקבעות על חזון ארץ ישראל השלמה. חבל מאד שמנהל פורום "השמאל שלנו" לא יודע כלל מה הוא שמאל.
 

doresh shalom

New member
איפה הערכים של השמאל?

האם אתה חושב שהשמאל זה רק כן או לא להחזיר שטחים?
 

doresh shalom

New member
תיקון

הטקסט אמור להיות: האם אתה באמת חושב שהשמאל זה רק כן או לא להחזיר שטחים?
 
למעלה