יש לנו פריחה חמורה מהגבס

1הירוקה

New member
יש לנו פריחה חמורה מהגבס

כל פעם שאני נכנסת לפורום אחרי כמה ימים אני רואה כל כך הרבה חידושים לנו בנתיים יש פריחה מהגבס שלא עברה אלא החמירה לאחר ששמו לנו גבס ל 10 ימים כנראה שיש שם מים /פיפי שנכנסים לרווח של הגבס בנוסף רגישות ולכן נוצרו שם בועות ואקזמה וינטרופ החליט על הפוגה מהגבס כיוון שהרגל כבר נראת ממש טוב - קיבלנו 1.5 בניקוד , מחר אנחנו שוב שם שיראו את הרגל ויעשו פיזוטרפיה ויחליטו אם מגבסים או לא ... נראה לי שיתנו לנו שבוע הפסקה עם תרגילים שיש לעשות בבית כדי שהמצב של הרגל השתפר . נראה לי שעוד שבוע שבועיים יעשו את הניתוחון כי הם אומרים שחבל על הזמן , והסיפור של רחליקה ממש מעודד על הניתוח , גם וינטרוב וגם שגב לא ממש מדברים הרבה אז לא ניתן לדעת יותר מידי , אגב למי שיש נעלים ראיתי במרפאה אמא ששמה גרב על כל הנעלים של הילדה שלה ורק מתחת עשתה חורים עבור הבר וזה נראה ממש חמוד עם גרביים ורודות וגם לא רואים את הנעלים המכוערות האלו זה נראה גרביים עם מקל ממש נחמד , נראה לי שהיא פשוט קנתה גרביים גדולות .... לא נוכל להשתתף בפיקניק המתהווה כאן בגלל התיחיבויות קודמות תעשו חיים ביי

היי!

פריחה מהגבס, מוכר בעיקר בקיץ, אבל לפחות אתם ללא הגבס כרגע אז זה מתבקש לפחות פעמיים ביום באמבטיה עם שמן מרגיע...
אני מאמינה שגם האמבטיות וגם ייבוש עם טלק (להיזהר לא לנשום אותו), ירגיע את המקום והפריחה. לא מבינה בציונים של ויינטראוב כך ש 1.5 לא אומר לי הרבה, אבל אם הוא אומר, כנראה שהוא יודע.... תרגישו טוב אורית

רחליקה1

New member
ירוקתי, מה נסגר עם הרגל?

וחוץ מזה את בכלל צהובה!!! יום כיפי, רחלי

1הירוקה

New member
נכון אני צהובה

לא הייתי בפורום איזו שנה ... היינו היום והוחלט על גבס ארבע שוב ... כי היינו בהפסקה של שבוע שלם בגבס איזה כיף בלי גבס בלי נעליים תינוק רגיל כבר התרגלתי היום אנחנו שוב עם גבס ענק עד אחרי פורים ואז יוחלט עם עושים את גבס 5 או ניתוחון תלוי גם עם תהיה שוב פריחה אול לא ... בנתיים אני אשמור שלא תהיה שם רטיבות ונראה מה יהיה ... מה העניינים אתכם מה עם הפגש הזה אתם תבואו ?

למעלה