יש לנו קליפ חדש

plants and rags

New member
יש לנו קליפ חדש

הנה הקליפ של דאל פליים: http://www.youtube.com/watch?v=4Ar6XJFZJb8 . הוא חמוד, לא מעולה יותר מדי, ובעיקר יש בו יותר מדי אנתוני. החלק השלישי מפחיד - אני אספיילר לכם - הפרצופים שלהם נהיים אותו דבר, זה די קריפי. אפילו כבר נפתח סקר בפורום בביורק.קום: איזו טרנספורמציה יותר מפחידה, לדב קוטב בהאנטר או לאנתוני כאן? אני הולך על כאן. בכל מקרה, יחסית לתועבות שקיבלנו הקליפ לא רע בכלל. אני אוהב את השיר בכל מקרה.

סריט

New member
יא הוא מה זה יאפה

החלק של הפרצופים באמת מכוער, אבל חוץ מזה יש בו ביורק כמעט 50% מהזמן, אז מה כבר יכול להיות גרוע פה יאללה לMTV! מה עם התחרות ההיא באמת?

Vegvisir

New member
איכ

לא מת על השיר לדעתי קליפ יותר מגעיל משל EI לעומת הקליפ האחרון? נופל בטח נופל אנטוני מלחיץ אותי וביורק אם לא הייתי יודע שנראית מדהים - נראית כמו חייזרית (במובן הרע הפעם) בטח הרעיון היה טוב עם כל הנקודות האלה אבל איזה דיזייר ואיזה נעליים? שוב תרגילים זולים שמראים לנו מקרוב את הנחיריים שלה אולי הציפיות גבוהות מדיי? אולי פשוט ממש נמאס לי מוולטה - אבל אני מכריז שהקליפ הוא ההכי גרוע מכל קריירת הסולו של ביורק

Vegvisir

New member
אה ו

יהיה להם ילד ממש ממש אבל ממש ממש מכוער אבל עם אחלה של קול

plants and rags

New member
דמגוגיה זולה

אין סיכוי שזה הקליפ הכי גרוע של ביורק. אתה יכול להגיד, אה, violently happy?

Vegvisir

New member
חחח מה?

זה קליפ ממש מגניב! חח אני מת עליו! יהההה היא נראית שם כלכך מחופפת :) אחחח קליפים של דביוט ופוסט ממש מחממים לי את הלב

ההתחלה יפה, מהרגע

שמופיעים הפרצופים שלהם בקלוז-אפ מרתיע, זה כבר מתדרדר. אבל עדיין, זה אחד השירים היותר מוצלחים בוולטה, ואני מרוצה שהוא יצא כסינגל. וביורק ממש יפה בקליפ, אז זה עובר.

plants and rags

New member
אני מסכים.

מבין השירים שנשארו, אני חושב שדאל פליים הראוי ביותר להיות סינגל. הרי לא תוציא את דלקת ריאות וורטה ביי וורטה, גם לא את הופ ולא את מיי ג'ובנייל, ואני רואה מי אתה, עם כל הכבוד - והוא שיר מאוד חביב, אין לו ריח של סינגל. נשאר דאל פליים.

AnacondA2000

New member
אממ

לא חשבתי שהיא תעשה לזה קליפ.. אבל אם כבר קליפ, אז למה כזה מעפן.. אני יכול לעשות אותו הדבר בWINDOWS MOVIE MAKER והקטע האחרון מפחיד.. יותר גרוע מהסוף של Black or white של מייקל ג'קסון... ומזה הקטע הזה ששומעים את התופים בסוף ולא קורה כולם.. מה לא היה כוח לערוך.. חוץ מזה השיר טוב.. ואני חושב שהקליפ הכי טוב מוולטה זה DI

Pygmy puff

New member
איזה מעפן.

הגעתי למסקנה בחלק האחרון והמושמץ (בצדק) - אם זה לא מספיק קריפי גם ככה - אנתוני נראה כמו אחיו האבוד של וולדמורט. שום דבר טוב כבר לא ייצא מהשיר הזה. לפחות קיצרו אותו בקליפ.

Esmena

New member
לפח עכשיו,וזה לא קשור לאנתוני.

כמעט שש דקות מיותרות למדיי מהחיים שלי. אולי בתקופה פחות עמוסה ושאני יותר צופה בה בקליפים הייתי יותר סלחנית.אבל לא. נראה כאילו עשו אותו בחמישה שקלים. הבנתי שמעריץ עשה אותו?אולי מסביר,אבל בהחלט,בהחלט ,לא מצדיק. הבנתי שגרמני עשה אותו .ואכן רק גרמני יכול לארגן טבח כזה מפואר במפגש חיובי בין שני אמנים מוכשרים ופופלריים בתחומים,אחד יחסית הייפי עכשיו באופן שהיה אמור להשפיע לטובה על ביורקתנו ולהוציא אותה מאגניבה. עם הקליפ הזה היא תהיה מאגניבה רק בטנג'יר וגם באזורים מאוד מאוד ספציפיים. כדי להעביר שיר כ"כ ארוך צריך הרבה מאוד עניין וכישרון תזזיתי וסבלני אחרת אתה מוצא את עצמך לא משודר לעולם -וגרוע מזה,למה מתי ראית את coocon בפעם האחרונה בטלויזיה,קורה-עושה קליפ גרוע שהצופה שהכי אוהב את ביורק או אנתוני מתחנן לסופו. זה פשוט מכעיס מה שנעשה כאן.אין לי מילה אחרת. (ובאשר לאנתוני,הוא באמת סבבה, אם טרם ניסיתם,תנסו להאזין לו ולג'ונסונס ותראו שהוא יותר ממישהו שנדחף לשירים של ביורק או משהו. )

plants and rags

New member
כן, הבנתי

שהבמאים לקליפ (היו שלושה, אחד אכן גרמני) הם הראנר אפס בתחרות של אינוסנס. כאילו, כמה לעזאזל אפשר לטחון את הקטע של מעריצים מכינים לי קליפ? חמצן מגנזיום, הכול היה תרגיל כדי לא לחשוף את העובדה שעוד פעם מדובר בקליפ שלא עולה שקל לביורק ושהוא פרי עבודתם של מעריצים מטומטמים. אני לא חושב שהקליפ גרוע, הרחיקו כאן לכת למחוזות השנאה, גם את מאמי שלי, ולא ברור לי למה. אולי זה לא משנה לי כל כך כי כפי שאמרת, אם הדבר הזה יופיע אי פעם ב-MTV אני קוגלגר. פשוט אין סיכוי. ובאשר לקוקון - ראיתי אותו פעם באלטרנטיב ניישן.

קוֹבּ

New member
קליפ ממש יפה בעיני ../images/Emo12.gif

באמת. לא יודע למה. אבל כנראה כי בחלק השני היא ממש, אבל ממש דומה שתי טיפות ברטולין למריה קארי?. כן, בהחלט. מהמם.

למעלה