יש לנו תאומים תאמאם

אסתרס

New member
יש לנו תאומים תאמאם../images/Emo51.gif

תודה לכל המאחלים והמתפללים לשלומה של היולדת והילדים. בשעה 11 נולדו הילדים בניתוח קיסרי. הם חמודים חמודים ולא דומים כלל. אחד דומה לאבא ואחד דומה לאמא. מאוד כואב ששלמה לא מבין . לקחנו מנת דם טבורי מכל אחד למשמרת , היום זה הכרחי. אז שיהיה לכולם רק טוב. ביי

ronnyw

New member
מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב !!

תענוג לשמוע (לקרוא)!! אחרי שכל עיסוקינו בפורום הוא בתהליכה קמילה ונבילה, תהליכי סיום ופרידה, נהדר לשמוע על פריחה והתחדשות !! אסתר, לך, לשלמה, לשאר בני ביתך - כל האושר והנחת שבעולם.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo49.gif פעמיים כי טוב

מזל טוב כפול ומכופל אסתר, לך ולשלמה היקר. מי יתן ותזכו לגדלם למצוות ולמעשים טובים. תראי, יש מחזור חיים בטבע, כשאחד נגמר, השני מתחיל. ככה זה. הדור שלנו מזדקן, מתחיל לזייף, חוטף כל מיני מחלות ומרעין בישין, ובמקביל נולד לו דור חדש, צעיר, כשכל החיים לפניו... הרבה מזל טוב לכם ולהורים הצעירים.

ענתי44

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

אסתר יקרה כל כך שמחה בשמחת משפחתך מאחלת לכם הרבה נחת ואושר.

zs1957

New member
מזל טוב לאסתר ושלמה

היי אסתר הרבה מזל טוב להולדת התאומים. שיהיה לכם רק אור ושמחה בבית. כל הזמן מדברים בפורום על החולים הכמלים והנה משהו משמח ומאושר נולדו שני תינוקות לחיים חדשים. כל טוב והרבה אושר להורים ולסבים. זהבה שחם

justme007

New member
איזה יופי../images/Emo49.gif

המון מזל טוב - איזה כייף לכם. אני מאוד שמחה בשבילכם

מזל טוב לך ולשלמה

אסתר יקרה , איזה בשורה נפלאה בפורום שלנו. שיהיה לך ולשלמה המון נחת מהתאומים החדשים ומכל הנכדים. מזל טוב לבן ולכלה, שתהיה לה החלמה מהירה , שיגדלו בבריאות ובהנאה ושתהנו מהם כמה שיותר, נשיקות , טובה

מזל טוב!!!!!!

ומאחר ואני סבתא לתאומים בני שנתיים ו-3 חודשים, הרשי לי לספר לך מה הולך להיות עכשיו: שלושה חודשים ראשונים אתם בהלם. את תהי שם כל יום ותנסי לעשות הכי טוב שאת יכולה. אחרי 3 חודשים יוצאים מההלם ומתחילים להנות מהפיצקלך. אבל, עד שהם בני חצי שנה אמא שלהם עדיין זקוקה לעזרה. במהלך הזמן שתהי שם את הולכת להתאהב כמו שלא התאהבת בחיים שלך. ומכאן ואילך, זהו עונג צרוף של נכדים. (רק שתדעי, שאם אני לא רואה אותם שבוע, אני יוצאת מדעתי מרוב געגועים!) כשנולדו הנכדים שלי, עוד בשלב ההלם, שאלתי איש אחד שמאד אהוב עלי והוא עצמו תאום, מהו הדבר הכי חשוב שעלי לדעת בנוגע לתאומים, הוא ענה לי: לעולם, אבל לעולם, אל תשווי בינהם, התיחסי אליהם כשני אנשים שונים הזכאים לאישיות בפני עצמם. וסעדי במרומים, שאני מקיימת את זה באדיקות רבה. וב"ה, שניהם מוצלחים ביותר. מאחלת לך ולשלמה, להורי התאומים ולכל המשפחה, המון אושר, בריאות, שמחה, אהבה, נחת אין סופי. ושלמה שותף, האמיני לי, לא יודעת באיזה מישור, אבל הלב מרגיש לב.

אירילה

New member
../images/Emo49.gifלאסתר ושלמה../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

הרבה מזל טוב להולדת הנכדים התאומים ,רק נחת (ומגיע הרבה...) אושר בריאות מאחלים אורית גרשון , הניה ואמנון.

אסתרס

New member
תודה גרשון ונשיקות ../images/Emo68.gif ../images/Emo23.gif

מסור אהבתי לאורית הניה ולאמנון. שבת שלום.

למעלה