בדיקה אצל אורולוגיש לנו תור לבדיקה אצל אורולוג לאחר
שגילו בPCT (בדיקת זרע לדתיים...) שיש תנועה איטית, והבדיקה השנייה הראתה שאין בכלל תנועה... מישהי יודעת מה יקרה שם? מה הוא יבדוק? והאם תוצאות במקום???
מי אמר שPCT זה בדיקה לדתיים??יש לנו תור לבדיקה אצל אורולוג לאחר
שגילו בPCT (בדיקת זרע לדתיים...) שיש תנועה איטית, והבדיקה השנייה הראתה שאין בכלל תנועה... מישהי יודעת מה יקרה שם? מה הוא יבדוק? והאם תוצאות במקום???
הזרעה לא פותרת את הבעיה?מי אמר שPCT זה בדיקה לדתיים??
בדיקת PCT בודקת (עד כמה שידוע לי) יכולת שרידות של תאי זרע בנרתיק. אצלי חזרו על בדיקה זו 3 פעמים ובכל המקרים - התוצאה הייתה אפס זרעונים חיים. הרופא שלי אמר כי תוצאה זו מצביעה על חוסר התאמה בין התנאים בנרתיק לתאי הזרע - קורה לפעמים שהתנאים אצל האישה מהווים מעין קוטל זרע - במצב זה - האפשרות היחידה היא IVF.
ANGULY' הבהלת אותי! את יכולההזרעה לא פותרת את הבעיה?
בהזרעה אמורים להביא את הזרעונים מעבר לנרתיק, לתוך הרחם - זה לא אומר לפתור את הבעיה של תנאי הנרתיק?
הסבר יותר מפורטANGULY' הבהלת אותי! את יכולה
לפרט קצת יותר למה את מתכוונת? אני הבנתי שהבדיקה הזו היא בדיקה עקיפה לזרע של הגבר, ויתכן שאם אין תנועה זה בגלל שעבר זמן רב מידי או משהו כזה? ולמה האפשרות היחידה היא IVP מה אם הזרעות, או ניתוח וריצוקלה וכו'....
אולי- אני לא יודעת אם מה שמפריעהזרעה לא פותרת את הבעיה?
בהזרעה אמורים להביא את הזרעונים מעבר לנרתיק, לתוך הרחם - זה לא אומר לפתור את הבעיה של תנאי הנרתיק?
תודה רבה, ויש לי עוד שאלה בבקשה-אולי- אני לא יודעת אם מה שמפריע
בנרתיק לא נמצא גם שם (רמת חומציות וכד') התוצאה אצלנו הביאה את הרופא לכלל יאוש (אחרי 8 הזרעות) - הבדיקה הראשונה נעשתה לפני ולא יצאה טוב - ולא חזרו עליה - כשהוא ראה שההזרעות לא הולכות הוא חזר על הבדיקה - היה קצת המום מהתוצאה, ביקש שנחזור כי אולי זה לא נעשה טוב - והפעם עשה זאת בעצמו - ומאחר והתוצאה הייתה זהה - הוא קבע שכנראה שעם הזרעות זה לא ילך.
אני לא מבינה גדולה בבעיות זרעתודה רבה, ויש לי עוד שאלה בבקשה-
לנו בPCT הראשון שאגב, עושים אחרי 3 שעות מעת קיום יחסים , אמרו- שהכמות רבה, אך התנועה איטית. ונולדה לי בת באופן ספונטני. עכשיו שלצערי עבר זמן רב ואין עוד הריון שוב בצענו את הבדיקה והפעם אמרו לנו- שאין תנועתיות בכלל. מה דעתך? מה זה אומר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.