יש לנו

יש לנו

תןר לאבחון באיחכילוב ופתאןם אני מלאת חששות אולי המקום לא טוב. ממש מפחיד אותי ואולי סתם אני היסטרית?

אנימו

New member
תלכי לאיבחון. תשמעי ותחליטי אח"כ

כל החלטה ניתנת לשינוי. יש מקומות טובים לאחד ופחות מתאימים לשני. תשוחחי עם אנשים שהתנסו במקום. תגשי לשם ותשוחחי עם בני משפחה של החולים.זה מחלקה סיעודית או מקום לאיבחון???

מני בר

New member
הולכים למינימנטל והערכה גריאטרית

משולבת עו"ס אחות ומרפאה בעיסוק.

מרפאה בעיסוק?

מיום שאנחנו בטיפול במרפאת זיכרון מעולם לא הוצע לנו להתקשר לעו"ס או למרפאה בעיסוק.מינימנטל עשתה הנוירולוגית, ולמה הכוונה הערכה גריאטרית? בו אדן שטרן מלאו לו 65 לא נחשב לגריאטרי .(עד כמה שידוע לי משיחה עם רופאת המשפחה)

אנימו

New member
לצערנו גיל התופעות הגריאטריות

הוא לא מוחלט וקבוע. יש אנשים בני חמישים (אמנם מעטים) שסובלים מן התסמונת מסיבות שונות. יש לבדוק התופעות ולא להתייחס לגיל. כדאי לפנות לעו"ס גם אם הרופא לא מציע. העובדים הסוציאלים במחלקות הרווחה מתמצאים במועדונים בהם יש עיסוק לחולים בשלבים השונים למחלתם. כדאי לפנות לנוירולוג. רופא המשפחה אמור להפנות אליו.

לצערנו

המקרה שלנו מאד מורכב אין מקום למודעון בגלל מצב גופני מעולה וגיל יחסית צעיר ראיתי חולים דמנטים במעון גריאטרי באיכילוב וזה לא מתאים לנו גם לא ריפוי בעיסוק עדיין. זה מאד קשה זה מה שנקרא לא לכאן ולא לשם.

מני בר

New member
מועדון היום לקשיש באיכילוב

נחשב טוב מאוד. נכון שבדרך כלל חולי אלצהיימר קשישים יותר אבל לא בהכרח בעלי ליקוי פיזי. כדאי לכם לנסות... הוא בכלל קולט את גילו עדיין?

פנטזי1

New member
אמה קלרק

הבנתי שאתם הולכים לאבחון בלבד אז למה החששות?זה לא אישפוז.האבחון נעשה ע"י רופא מומחה בנושא והוא חשוב מאוד כי לפעמים יש תופעות דומות לאלצהיימר שנובעות מכל מיני סיבות ומגיעים למסקנה שזה לא אלצהיימר,ואם זה כן אז חשוב לדעת כדי לקבל את התרופות המתאימות.אני לא חושבת שיהיה הבדל באיבחון בין שני בתי החולים שהזכרת.

מרפאת הזיכרון באיכילוב

אנחנו היינו באיכילוב, ואני חושבת שהמקום באמת ראוי. יחס , מקצועיות והכול.

למעלה