יש לערן גינדי יום הולדת היום !!! מזל טוב !!!
E ERANJAINT New member 24/8/05 #8 חחחחחחחח לפעמים אני יודע להגזים והרבה (וגם היה לי משעמם אז מצטתי מה לעשות) כל שנה מגיע יום אחד יום שמח יום מיוחד יום של אור ושמחה זהו יום הולדתך אז אני מאחל לך המון הצלחה בכל התחומים ותזכור שאתה יכול להגיע יותר גבוה מן העננים
חחחחחחחח לפעמים אני יודע להגזים והרבה (וגם היה לי משעמם אז מצטתי מה לעשות) כל שנה מגיע יום אחד יום שמח יום מיוחד יום של אור ושמחה זהו יום הולדתך אז אני מאחל לך המון הצלחה בכל התחומים ותזכור שאתה יכול להגיע יותר גבוה מן העננים
T The Lightning New member 24/8/05 #11 ../images/Emo151.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo77.gif
D DTLAND New member 24/8/05 #16 מזל טוב ערן!!! תזכה לחיים ארוכים ותכין לנו עדכונים ושיפורים (חרוז מטומטם)
B bigo2 New member 24/8/05 #17 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
B bobiland New member 24/8/05 #18 מזל טוב אחי! היום יום הולדת ....... היום יום הולדת היום יום הולדתתתתתתתת לערן היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדתתתתתתתת לערן........ חחחחחחחחחחחחחחחחחח
מזל טוב אחי! היום יום הולדת ....... היום יום הולדת היום יום הולדתתתתתתתת לערן היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדתתתתתתתת לערן........ חחחחחחחחחחחחחחחחחח