יש לפנות ישובים עם מיעוט......>

יעקב.פ

New member
יש לפנות ישובים עם מיעוט......>

תושבים אשר מהוים סכון בטיחותי וגורמות לצה``ל לסכן חיילים. מאידך יש לעבות ישובים אשר ידוע שלא יוחזרו בגלל היותם רצועת בטחון לישראל. ישובים כמו נצרים,פסגות ועוד מהוים ``קוץ בתחת``ואין בהם שום תועלת אלא את ההפך מזה.

dannygi

New member
פינוי

רצוי לפנות את אם אל פאחם וגם 17 ישובים קטנים בגדה וגם כמה ישובים גדולים באזור החוף למשל גיסר אזרקה, פרדיס כפר מנדה,נחף,מגד אל כרום ועוד כמה אז תהיה מדינה פלסטינית עם הרבה תושבים והם יעבדו בירדן ובתימן בקצור לא פה

אתה איש מאוד מצחיק!

המתנחבלים הם אזרחי המדינה והם חייבים לחזור הביתה בשלום וכנראה גם נצטרך לשלם להם עבור חזרה זו הרבה הרבה כסף. אין לנו מה לחפש בשטחי פש``ע.

אלוני.

New member
לכבוש

ראשית ברוך הבא לכאן. אשמח אם תוותר על שימוש במילים מסוג זה . אנחנו מנסים להחזיק כאן פורום אקטואליה שונה . אני יודע שיש לך הרבה מה להגיד , אז אמור זאת עניינית . אפשר ?

אלוני.

New member
בא ננסה

להשתמש במילה תנחלויות ובמילה יש``ע ואתה רשאי לקרא למקום ירדן , פלשתין או כנען מצידי. אתה יכול לקרא למתנחלים בכל שם , אבל שורש המילה שבה אתה משתמש אינו הוגן.

השורש ברור....ידידי

הוא בא להרתיע על חבלה בשלום. ולמה אתה כל-כך נזעק, הרי את המילה לא אני המצאתי - היא מופיעה בעיתונות היומית כמעט בכל יום. האם אתה רוצה ליצור וויכוח סטרילי שאין מן האמת?

אלוני.

New member
אתה נתלה באילנות

נמוכים... בא נניח לעיתונות, שאגב השורש שם מופיע בציטוטים מפי אנשים . כאן זו עיתונות און-ליין ואין טעם להתעסק בהשמצות או נאצות אלא לדיון ענייני. הרי ברור לך שיש מי שחושבים הפוך ממך . בא ננסה לשמור על לשון נקייה, לא תפסיד מזה - נהפוך הוא. בכל מקרה , נכון להיום , זכותם היא כשל כל אזרח במדינה וזאת עד שלא תתקבל החלטה אחרת . גש לעיתון מעריב של אתמול וקרא את הראיון עם מפקד הגדוד שמשרת שם.

אלוני.....ידידי

אין צוורך להיות סטרילי, אני מסכים איתך שיש צורך לא להיות גס ולא תמצא אצלי, לעולם, גסויות. אך וויכוח עינייני יכול להיות מעט בוטה ואין בכל כל סכנה. אגב, ראה את שכותבים חבריך מימין, כינוי ברק כברדק - הוא הרבה יותר חמור מהמילה התנחבלויות והוא בא הרי להעיד על דבר דומה, לא?

יעקב.פ

New member
אין צורך לפנות את כל .......>

ההתנחלויות הם מהוים גדר בטחון וראים נוכחות לפלסטינאים.יש לפנות רק התנחלויות זעירות ובודדות בלי רצף של ישובים ןמהוות נטל ומעמסה על הצבא.

מתנחל

New member
נוכחות יהודית באחזור

קשה לי לתפוס שעדיין יש כאלה בינינו שלא תפסו שהמלחמה שמנהלים הפלסטינים בנו החלה בסוף המאה ה- 19 ונמשכת בהפסקות של 5-10 שנים. עראפת עדיין דורש את מלוא זכות השיבה (כך לפחות טוען ברק) פרק האלימות הנוכחי אינו אלא פרק נוסף שהפעם, מתוך טעות שלהם, חשף את האמת כולה עם התפרצותם של הפלסטינים תושבי הקו הירוק. הבעיה היא לא בהתנחלויות. הבעיה היא בנוכחות יהודית באידזר!! הגיע הזמן להבין את זה

למעלה