יש לשמאלנים מה לענות לה עניינית? בטוח שלא

צביקה5311

Well-known member
יש לך תגובה עניינית לדברים ?

אתה הצלחת להבין בכלל על מה היא מדברת ?

אתה שמאלן, לא ?

אתה אמור להיות אינטילגנטי , לא ?
כן,רונן בר אשם, הוא יודע ואנחנו יודעים.
אבל, "הסחת דעת" לא תועיל לכם, צריך וועדת חקירה ממלכתית כדי לקבל תמונה מלאה ולהבין גם איפה האשמה של ראש הממשלה. באשר הוא כזה, יש לו את האחריות הכי גדולה.
אז העפתם רמטכ"ל, גם רונן בר ילך, מפכ"ל הלך, קצינים בכירים הלכו אחרי שקיבלו אחריות.
מתי הדרג המדיני יקח אחריות?
נתניהו לא ידע אולי ספציפית על מה שקרה באותו בוקר על אף שמזכירו הצבאי כן עודכן. האם זה משנה, ראש שב"כ או מזכיר צבאי?
רק וועדת חקירה בראשות שופט תחשוף את כל האמת.
זה מגיע לעם ישראל בכלל ולמשפחות החטופים-קורבנות בפרט.
שררה רוח המפקד (נתניהו) שחמאס "טוב ליהודים".
נתניהו זה לא שמיר או בגין. נתניהו מחזיק ברזומה צבאי ובטחוני עשיר. אז טלי גוטליב. את האחריות של רונן בר הבננו, מתי ביבי?

שחר 676

Well-known member
רונן בר אשם, הוא יודע ואנחנו יודעים.
אבל, "הסחת דעת" לא תועיל לכם, צריך וועדת חקירה ממלכתית כדי לקבל תמונה מלאה ולהבין גם איפה האשמה של ראש הממשלה. באשר הוא כזה, יש לו את האחריות הכי גדולה
הסחת הדעת היא של השב"כ אשר מנסה לפתוח עוד ועוד חקירות מוטות בכדי למנוע את הדחתו של ראש השב"כ מתפקידו.

ועדת חקירה ממלכתית בראשות העליון לעולם לא תקום. אם היא תוקם לעולם לא יתקבלו תשובות אמיתיות לאסון השביעי לאוקטובר.ועדת חקירה ממלכתית לא תחקור את אחריותה שלה לאסון והיא לא תחקור את חלקם של "אחים לנשק" לאסון. לא נותנים לחתול לשמור על השמנת.

צריך ועדת חקירה שתהיה אמינה גם על שמאלנים וגם על ימנים וועדה אשר נשיא העליון יצחק עמית יקבע את חבריה לעולם לא תהנה מאמון נרחב. מאד פשוט.

נתניהו לא ידע אולי ספציפית על מה שקרה באותו בוקר על אף שמזכירו הצבאי כן עודכן. האם זה משנה, ראש שב"כ או מזכיר צבאי?
נתניהו לא ידע ומזכירו הצבאי עודכן בשלב שכבר לא ניתן למנוע מאומה ואתה יודע זאת היטב אז מספיק להטריל את כולם. ראש השב"כ ידע בשלב מוקדם כשעוד ניתן היה להציל את עם ישראל מהשואה שהתרגשה עליו. תתייחס ישירות לדברי גוטליב ואל תנסה לפזר מסכי ערפל.
שררה רוח המפקד (נתניהו) שחמאס "טוב ליהודים".
נתניהו זה לא שמיר או בגין. נתניהו מחזיק ברזומה צבאי ובטחוני עשיר. אז טלי גוטליב. את האחריות של רונן בר הבננו, מתי ביבי?
קשקוש מוחלט.

יקירי. מדיניות כלפי מדינת אויב נקבעת על ידי הערכות בטחוניות מודיעיניות וזה מגיע מלמטה למעלה ואני אסביר.

יש מה שקרוי "חומר מודיעיני גולמי" המגיע מן השטח - את החומר הגולמי הזה ראש ממשלה לא זוכה לראות. החומר הגולמי עובר הערכה ועיבוד ואז הוא עולה מעלה ומוגש לדרג המדיני. מה לעשות שמי שמעריך ומעבד את החומר הגולמי ומחליט מה יוצג לדרג המדיני הוא מטכ"ל השמאלנים הצה"לי שקונספציית אוסלו שולטת בו. מטכ"ל שהוא מועדון חברים סגור של פוליטיקאים שמאלנים במדים שהכניסה לקצינים הנחשדים כימנים נמנעת באופן קבוע.

מטכ"ל השמאלנים הזה שהוא דיפ סטייט לכל דבר וענין הזין את תפיסת הבטחון של הדרג המדיני כלפי עזה תחת שלטון חמאס.

מעבר לכך - רק הציבור באמצעות בחירות יקבעו מה יהא גורל הדרג המדיני ואת מידת אחריותו. אני יכול להבטיח לך שאף אחד לא האשים את הנשיא ארה"ב רוזוולט במפלת פרל הרבור בה נהרגו 3000 חיילים אמריקאים במלחמת העולם השניה.

אז מספיק לנסות להמציא את הגלגל מחדש.

רק הציבור יחליט על גורל עתידו הפוליטי של נתניהו - לא הדיפ סטייט שלכם !

נערך לאחרונה ב:

צביקה5311

Well-known member
הסחת הדעת היא של השב"כ אשר מנסה לפתוח עוד ועוד חקירות מוטות בכדי למנוע את הדחתו של ראש השב"כ מתפקידו.

ועדת חקירה ממלכתית בראשות העליון לעולם לא תקום. אם היא תוקם לעולם לא יתקבלו תשובות אמיתיות לאסון השביעי לאוקטובר.ועדת חקירה ממלכתית לא תחקור את אחריותה שלה לאסון והיא לא תחקור את חלקם של "אחים לנשק" לאסון. לא נותנים לחתול לשמור על השמנת.

צריך ועדת חקירה שתהיה אמינה גם על שמאלנים וגם על ימנים וועדה אשר נשיא העליון יצחק עמית יקבע את חבריה לעולם לא תהנה מאמון נרחב. מאד פשוט.

נתניהו לא ידע ומזכירו הצבאי עודכן בשלב שכבר לא ניתן למנוע מאומה ואתה יודע זאת היטב אז מספיק להטריל את כולם. ראש השב"כ ידע בשלב מוקדם כשעוד ניתן היה להציל את עם ישראל מהשואה שהתרגשה עליו. תתייחס ישירות לדברי גוטליב ואל תנסה לפזר מסכי ערפל.

קשקוש מוחלט.

יקירי. מדיניות כלפי מדינת אויב נקבעת על ידי הערכות בטחוניות מודיעיניות וזה מגיע מלמטה למעלה ואני אסביר.

יש מה שקרוי "חומר מודיעיני גולמי" המגיע מן השטח - את החומר הגולמי הזה ראש ממשלה לא זוכה לראות. החומר הגולמי עובר הערכה ועיבוד ואז הוא עולה מעלה ומוגש לדרג המדיני. מה לעשות שמי שמעריך ומעבד את החומר הגולמי ומחליט מה יוצג לדרג המדיני הוא מטכ"ל השמאלנים הצה"לי שקונספציית אוסלו שולטת בו. מטכ"ל שהוא מועדון חברים סגור של פוליטיקאים שמאלנים במדים שהכניסה לקצינים הנחשדים כימנים נמנעת באופן קבוע.

מטכ"ל השמאלנים הזה שהוא דיפ סטייט לכל דבר וענין הזין את תפיסת הבטחון של הדרג המדיני כלפי עזה תחת שלטון חמאס.

מעבר לכך - רק הציבור באמצעות בחירות יקבעו מה יהא גורל בדרג המדיני ואת מידת אחריותו. אני יכול להבטיח לך שאף אחד לא האשים את השיא ארה"ב רוזוולט במפלת פרל הרבור בה נהרגו 3000 חיילים אמריקאים במלחמת העולם השניה.

אז מספיק לנסות להמציא את הגלגל מחדש.

רק הציבור יחליט על גורל עתידו הפוליטי של נתניהו - לא הדיפ סטייט שלכם !
לגמרי, רק צריך ללכת לבחירות. אם זה תלוי בביבי, בסוף 2026 כשהבחירות יתקרבו, הוא יזום מלחמה עם אירן.
כשנלחמים, לא בוחרים. לא יהיו בחירות ב2026 אם ביבי לא יזהה בסקרים שהוא מנצח. תמים, אני לא

שחר 676

Well-known member
לגמרי, רק צריך ללכת לבחירות. אם זה תלוי בביבי, בסוף 2026 כשהבחירות יתקרבו, הוא יזום מלחמה עם אירן.
כשנלחמים, לא בוחרים. לא יהיו בחירות ב2026 אם ביבי לא יזהה בסקרים שהוא מנצח. תמים, אני לא
ראה. כפי שאתה אומר בעיצומה של מלחמה לא ניגשים לבחירות והמלחמה עדיין לא הסתיימה.

עושה רושם שארה"ב תחת טראמפ מחויבת לא פחות מנתניהו לניטרולה של איראן גרעינית.

לדעתי יש סיכוי גדול שהבחירות הבאות יתקיימו במועדן המקורי היינו אוקטובר 26.

יש כאן קואליציה רחבה שנבחרה על ידי הציבור והיא תמלא את ימיה בין אם זה ימצא חן בעיניכם ובין אם לאו.

למעלה