יש ל-true love waits גרסא שהיא לא

dresner

New member
אין חיה כזאת...

לפחות לי לא ידוע שקיימת גירסת אולפן...

אין, ולא סביר שתהיה.

אני זוכר שבתקופה שג'וני כתב יומן באתר שלהם הוא העלה שהם היו מאוד מרוצים שהשיר הזה הופיע סוף סוף באלבום. עם זאת, הם אל מתכננים(למיטב ידיעתי) להוציאו בגרסאת אולפן. והאמת - אתם חושבים שזה שיר שאפשר/צריך לעשות אותו באולפן? האם הוא ייצא טוב יותר בעיבוד חדש או שפשוט צריך להשאירו ככה...?

V e g

New member
אפשר...כן

השאלה אם יש צורך היא שאלה שאי אפשר לענות עליה - כי רדיוהד תמיד יכולים להפתיע וליצור גירסא מדהימה שלא חשבנו עליה... אני חושב בכללי שהגירסא בהופעה טובה +. העובדה שהיא בהופעה לא מפריעה, כי איכות ההקלטה טובה מאוד. מה גם שהם בד"כ מוציאים גירסת אולפן, אח"כ מנגנים בהופעה (כמו Lige spinning plates ו- Fog), ככה שבמקרה הזה זה אבוד, אבל מילא.

kittycatbone

New member
מסכימע עם מה שאתה אומר..

בדר"כ הסדר של הדברים עם רדיוהד הוא הפוך מבחינת השירים, ככה שנראה כאילו אין הרבה סיכויים שיעשו גירסאת אולפן של השיר, ועוד אחת אותו דבר. יש לי הרגשה שאם הם יעשו לזה גירסאת אולפן, אז היא תהיה אחת שונה ביותר. וגם אני לא בהכרח חושבת שזה רע כל כך כי כמו שווג' אמר הם תמיד יכולים להפתיע ולעשות גירסא שונה ומדהימה, וגם הכי בשבילי כשהשירים שלהם בלייב הרבה יותר שונים מאשר באלבום כי להקשיב לשיר בלייב שנשמע כמו באלבום זה פשוט .. כבר אפשר פשוט לשמוע את האלבום וזהו. כשזה בלייב ושונה (אם קצת או הרבה) זה הרבה יותר כיף ונחמד

Knives Out

New member
נופ, זה שיר שהם מנגנים רק בלייב

סביר להניח שאף פעם לא תצא גרסה לשיר המדהים הזה.

למעלה