יש מבצע החודש ב "צומת ספרים"

noa555555

New member
יש מבצע החודש ב "צומת ספרים"

4 ספרים במאה שקל, עד סוף החודש או סוף המלאי, לספרים הנמצאים במבצע בלבד, בכפוף לתקנון. לידיעתכם. מצאתי את זה באתר הזה, ויש שם עוד מבצעים של דצמבר בכל מיני רשתות, שווה הצצה.

kdr

New member
אחל'ה

פרסומת עם ה"אבא במאה" אשתי ספרנית והבת עובדת בסטימצקי, אז שאני אקנה ספרים ?

noa555555

New member
אם היה לך ספק,

אני לא עובדת שם ולא מקבלת אחוזים, פשוט נתקלתי במודעה הזו בחיפושי אחר שעות פתיחה של קניון מסויים. ראיתי שנהוג פה להביא המלצות על חנויות , רשתות, מוצרים. לא להביא כאלה דברים? ולא, אתה אישית כנראה לא צריך ספרים משם. אבל אחרים אולי כן? (הלואי והיתה לי בת משפחה ספרנית. ומה הקשר לבת שעובדת בסטימצקי, היא יכולה להביא לך משם ספרים לקריאה והחזרה?)

kdr

New member
וואי, וואי, שבת על הבוקר

כתבתי שזה אחל'ה. את הספרים מביאה אשתי מהספריה, וציינתי לגבי הבת לידיעה בלבד היות וזו רשת מתחרה. סליחה, מתנצל, סורי, מבקש מחילה.

noa555555

New member
אין צורך לקחת אותי קשה../images/Emo13.gif

נמחל לך חחח. שכחת להגיד באידיש.

פנומן 72

New member
הנחת כמות

ואם אני רוצה 3, או 2 ? למה אני צריך לקנות 4 ? וספרים במבצע - ראיתי כבר איזה ספרים יש להם במבצע ... לא משהו. מה שכן, לפני מספר שבועות היה לסטימצקי מבצע מטורף של ספרים עד 40 שקלים. היו גם ב-10. וספרים טובים ! לא קניתי כלום כי אני לא אוהב לקרוא, ופלייבוי לא היה במבצע ...

noa555555

New member
רק לידיעה,

במקרה אתמול עברתי בצומת ספרים והצצתי. במבצע הארבעה במאה יש אחלה ספרים. ביניהם ספרים של קן פולט כמו עמודי תבל, ואחרים.בהחלט לא זבאלה. לידיעה, כזה.

noa555555

New member
יופי. אני רק אשמח ששתי הרשתות האלה

ימשיכו להתחרות ביניהן על מבצעים. כולנו מרוויחים מהתחרות ביניהן. ויפה המסר החינוכי של סטימצקי. אהבתי.

למעלה