.
קנה מהר 50 חבילות מצות. אחרת תגווע.
הוא מסודר ולא צריך לדאוג למזון בשבילו.קנה מהר 50 חבילות מצות. אחרת תגווע.
אל תבלבל,כשהכסף מאבד את הערך שלו אף אחד לא מוגן מהרעב
אתה עובד קשה ?זוהי תורת הכלכלה שלי
לא לקבל ולא לתת תרומות הלוואות ומתנות
לא ליצור חובות לי ואליי
לעבוד קשה בשביל הכסף שלי ולהשתמש רק בו
לא לפגוע בבריאות שלי ושל אחרים בשביל כסף
לא לשקר לא לרמות לא להונות לא לגזול ולא לגנוב
בפחי האשפה תוכל למצוא די והותר למחייתך ולא יעלה לך מאום.כשהכסף מאבד את הערך שלו אף אחד לא מוגן מהרעב
כפי שאמרתי לך בעבר, כשאתה מגיב בלי לצטט קשה מאוד לדעת למי ועל מה אתה מגיב. אם זה היה מכוון אלי, אין לי מושג על מה אתה מדבר בצורה זו. לשיקולך.למה לי
מה שירד השבוע יעלה בשבוע הבא ואם לא בו, אז בזה שלאחריו. ירידה של 4% היא לא אירוע מג'ורי בנסיבות העניין (בו רק נזכיר, התוקפים צפוי את התמוטטות השווקים והכלכלה העולמיתיש מדד שכולל את הבורסות מכל העולם והוא ירד אתמול יותר מארבע אחוז הרעב מגיע חברים
אכן התעלמתי מזה כנראה, שכן אני לא רואה קשר מיוחד בין דבריך לדברי. אתה מתעקש על מסלול שבסופו תוכל לדבר על רעב. אני מה לעשות, מעדיף להתעסק עם מה שאני רואה לפני, לא עם נרטיבים שאני (לא) מרגיש צורך לקדם.אתה מתעלם מזה שהחוב העולמי הוא שליש מהתוצר העולמי והוא במגמה של עלייה תמידית אז אם כסף שווה עמל אנושי והחוב הוא עצום אז כנראה שהצריכה היא יותר מהיצירה ובינתיים אנחנו אוכלים ממה שיצרו הדורות הקודמים בשלב מסויים יהיה רעב כי כסף לא גודל על עצים ולא משנה כמה תנצל את הפראיירים הצדק יתן את דברו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.