יש מדינות שעדיף להימנע מהם כששולחים בדואר ישראל?

יש מדינות שעדיף להימנע מהם כששולחים בדואר ישראל?

שלום,

מוכרים בארה"ב נמנעים מלשלוח למספר מדינות אולם שלישי, כמו ברזיל למשל, עקב חבילות שלא מגיעות, גנבים במכס, לקוחות שגונבים וכו'

האם יש למוכרי ישראל גם "רשימה שחורה" של מדינות שהם נמנעים מלשלוח.
יש מדינות בעייתיות אם שולחים בדואר ישראל כי אני רוצה לשלוח טלפון נייד זול
באמצעות דואר ישראל. לא יודע מה עובד יותר טוב אם שולחים באקופוסט או רגיל באוויר. אני רוצה להיות בטוח שלקוח יקבל חבילה שלו.

תודה

Amiram_e

New member
הרשימה השחורה שלי (לא מחייב)

דרום אפריקה - מלא מוצרים נתקעים במכס. חסמתי.
ברזיל ודרום אמריקה, יש בעיות, מוצרים מגיעים באיחור רב, לא מעט קייסים נפתחו מלקוחות. לא חסמתי עדיין אבל אחרי כל מכירה למדינות אלה נכנס לכוננות ספיגה.
גרמניה, גם לפעמים יש בעיות מכס. חשוב להצמיד מבחוץ את חשבונית פייפל.
איטליה , יש עיכובים לפעמים.
מבחינת סוג משלוח:
אקו פוסט יותר יעיל ממשלוח רשום רגיל, בעיקר למדינות אלה כי אין מעקב מלא במשלוח רשום רגיל.
EMS אני משתמש במוצרים יקרים שדורשים ביטוח ואישור מסירה (הגעה תוך חמישה ימים לארה"ב)
השאלה פה היא כלכלית.
האם אחרי עמלות ומשלוח ומחיר עלות אתה תרוויח.
תעשה את החישוב שלך.
יש מוצרים שאני שולח לא רשומים על מנת שיצא לי רווח. יש פה סיכון, כי אין מעקב בכלל.

חשבון מסחרי?

תודה! אמרת שלמשלוחים לגרמניה אתה מצמיד חשבונית פייפאל של לקוח. אוקיי, אז רק לגרמניה זה חשוב או זה כדאי לכל משלוח?

האם זה מהווה חשבון מסחר או משהו? שמעתי שצריכים לשבון מסחר רק כאשר מייצאים ומייבים...

megaman9

New member
שני הסנט שלי

אצלי ברזיל וגרמניה בסדר גמור (אבל רק עם אקו פוסט)
בתקופה האחרונה איטליה איטית להחריד. עברתי לאקו פוסט, עדיין לא יודע אם עוזר או לא.
אוסטרליה - אך ורק אקו. איטי מאוד ברשום ואין מעקב (עד כמה שזכור לי)
ניו זילנד - החלטתי לחסום לפני כשנה, איטי נורא.
כמובן שיש עוד הרבה מדינות עולם שלישי כמו הרבה מדינות בדרום אמריקה, אסיה ואפריקה שחסומות

למעלה