יש מה לעשות אם שלמתי למוכרת X כסף על משלוח וכנראה הוא עלה

SPONER

New member
אבל זה מכירה פרטית , אני לא הייתי עושה את מה שתיארת ..

אם מדובר במכירה פריטית וחד פעמית .
המוכרת לא רק שהיא שקרה בקשר למשקל של הפריט משקלו כחצי קילו עם האריזה ,והיא אמרה לי (שהוא שוקל מעל ל2 קילו) היא גם שילמה רק 14 לישט למשלוח מה25 לישט ששלמתי לה על המשלוח ..

עוד לפני שמכרה לי , אמרתי לה שבדקתי באתר הדואר וחבילה עד 2 קילו תעלה מקסימום כ20 לישט . היא אמרה שכן משהו כזה .. וכשהייתה בדואר בשביל לבדוק כמה יעלה המשלוח היא אמרה שהפקידה אמרה לה שהעלות משלוח תיהיה מ25 לישט ולא 20 לישט ואמרה לי אז בס"הכ 45 לישט על הכל היא מכרה לי את המוצר ב20 לישט .

וגם היא אמרה 25 לישט ללא מספר מעקב, מה אני מגלה , ב22 לפבואר , פתק בתיבת הדואר של דואר אקספרס! (היה ניסיון מסירה ראשון ב19 לפבואר) והיא לא אמרה לי על כך שום דבר ולא מסרה מספר מעקב ..

SPONER

New member
יש מה לעשות אם שלמתי למוכרת X כסף על משלוח וכנראה הוא עלה

פחות.

מישהי מהאינסטגרם מכרה לי פריט מסויים.
היא אמרה שהמשלוח יעלה הרבה , אז שאלתי כמה הפריט שוקל כי אני בדקתי באתר הדואר הבריטי שעד 2 קילו המשלוח יעלה 20 פאונד.
והיא אמרה כן שזה משהו כזה .

לאחר כמה ימים היא הלכה לדואר ושקלו לה את הפריט והיא אמרה שזה יעלה 25 פאונד ללא מספר מעקב.
עכשיו שאלתי כמה אמרו לה שזה שוקל , היא אמרה שלא אמרו לה אלא רק את עלות השליחה.

אז אמרתי לה , אוקיי רק אחרי שתשתלחי תשלחי לי הודעה עם תמונה של הקבלה מהדואר בתור הוכחה לעלות המשלוח. היא אמרה שתעשה את זה .

ואחרי שבוע וקצת (לא היה לה אפשורת לשלוח לפני ) נתנה לי את הפייפאל שלה , ושלמתי והיא אמרה שהיא תשלח סוף שבוע , ואז שלחה לי הודעה שזה נשלח
בקשתי ממנה הוכחה כמו שבקשתי בהתחלה , והיא לא עונה לי בנתיים , עברו כמה ימים. אגב מופיע האייקן של העין מתחת לכינוי שלה , ככה שהיא ראתה את ההודעה ששלחתי לה ולא הגיבה לי .

אני לא חושד שהיא לא שלחה , אלא אני חושד שהיא גבה סכום על משלוח גבוה יותר ממה שהיה צריך .
משום שנכנסתי לאתר שהפריט נמכר ועל פריט זהה עם צבע שונה היה כתוב לי בצ'אקאוט שהפריט שוקל בכלל חצי קילו.

היא לא הודיע לי שגבוה ממנה פחות או שהפריט שוקל לא כמו שהיא חשבה . היא שתקה ורק אמרה "נשלח"

תודה לעוזרים.

trilliane

Well-known member
מנהל
לעשות מה? היא כתבה לך סכום לשלם, הסכמת ושילמת

לו רצית להתנות את השליחה בהצגת קבלה מראש, היית צריך לחכות שהיא תשלח לך את הקבלה ולא לשלם לפני כן. אם אתה לא סומך עליה, למה אתה עושה איתה עסקים?

SPONER

New member
אבל מי עושה את זה ? שולח את החבילה לפני התשלום ?

בחיים היא לא הייתה מסכימה לדבר כזה , אני לא חושב שיש מישהו אחד שהיה מסכים לשלוח לפני שמשמלים לו .

trilliane

Well-known member
מנהל
מי ביקש שהיא תשלח את החבילה לפני התשלום?

היא כתבה לך סכום לתשלום והסכמת לשלם אותו. אם הוא נראה לך גבוה מדי, היית צריך לבקש ממנה ראיות. לא בעיה לספק הוכחה לעלות משלוח גם לפני כן. אפשר להראות משקל ועלות בהתאם לתעריפי הדואר.

למעלה