יש מה לעשות היום!

יש מה לעשות היום! ../images/Emo175.gif

הערב ב-20:00, שעה קלה לפני שעדי כהן, הראל סקעת והראל מויאל יעלו על הבמה בניצנים, אנחנו מביאים לכם את התוכנית שתעשה לכם סדר בראש. ספיישל כוכב נולד 2 עם שירי אלקבץ שתענה לשאלותיכם, והפתעות נוספות. כדאי לבוא!
ואם אתם מחפשים קצת לברוח מההיסטריה של כוכב נולד 2, אנחנו מציעים לכם בילוי אלטרנטיבי שווה במיוחד: כרטיסים זוגיים למועדון הפיצ'ר בהרצליה, שם יתקיים ערב הקרנה חגיגי במיוחד של הפרק האחרון בהחלט בסדרה "שבתות וחגים". עדיין נשארו לנו כרטיסים אז קדימה! צפייה מהנה!

נצל"ש

אני זוכר שפעם היה כאן איזה פרויקט של לשלוח מכתבי הערצה לכוכבי הסרט... אני כמעט בטוח שמנהלת הפורום aniviel היא זאת שהשיגה את הכתובות... בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם אפשר את הכתובת של שחקן מסויים, שאומנם לא משתתף בשרה"ט או בכל סרט אחר של פיטר ג'קסון (למיטב ידיעתי; יכול להיות שאני טועה) ובגלל זה אני מפרסם את ההודעה הזאת בתור נצל"ש להודעת אוף... בכל מקרה, שם השחקן הוא ג'ון קליז - ובוודאי חלקכם מכירים אותו בתור אחת הדמויות ההורסות מצחוק מ"המונטי פיית'ון" או "המלון של פולטי", או מסרטי הארי פוטר הראשונים וסרטי ג'יימס בונד החדשים. תודה מראש

aniviel

New member
בוודאי שמכירים את ג'ון קליז ../images/Emo6.gif

וכן, אני זאת שמשיגה את הכתובות. נראה שהוא לא חותם הרבה (ג'ון קליז) אבל כן שווה לנסות. אני כבר אשלח לך מסר עם כתובת וטיפים

aniviel

New member
ונ"ש לCHAKOTAY

זכור לי ששאלת אותי בקשר לכתובת של לוסי לו במקרה?... אז נראה כאילו היא כן מגיבה למרות הכל. ראיתי שבדיוק אתמול מישהו קיבל תגובה ממנה. אם אתה עוד מעוניין אז תגיד לי

למעלה