יש מה לעשות היום!

יש מה לעשות היום! ../images/Emo175.gif

הערב ב-20:00, שעה קלה לפני שעדי כהן, הראל סקעת והראל מויאל יעלו על הבמה בניצנים, אנחנו מביאים לכם את התוכנית שתעשה לכם סדר בראש. ספיישל כוכב נולד 2 עם שירי אלקבץ שתענה לשאלותיכם, והפתעות נוספות. כדאי לבוא!
ואם אתם מחפשים קצת לברוח מההיסטריה של כוכב נולד 2, אנחנו מציעים לכם בילוי אלטרנטיבי שווה במיוחד: כרטיסים זוגיים למועדון הפיצ'ר בהרצליה, שם יתקיים ערב הקרנה חגיגי במיוחד של הפרק האחרון בהחלט בסדרה "שבתות וחגים". עדיין נשארו לנו כרטיסים אז קדימה! צפייה מהנה!

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif"לפגוש את ג'ו בלאק"../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

יום שישי ערוץ 10 עם בראד כמובן
פה יש תקציר

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifאההה איזו תמונה../images/Emo99.gif

אז אני כבר יודעת שרואים אותו בסרט בלי חולצה

M a r y J a n e

New member
שמתי לב שכל יום שישי (כמעט) יש סרט

עם בראד היה סליפרס בערוץ 10 אחר כך מועדון קרב בערוץ 22 ולפני שבוע ביום שישי היה 12 קופים בערוץ 10

ה אורחת

New member
מתייייייייי היה סליפרס?!.........

אההההההההההההההההההההההההההההה.......... למה גם את זה פיספסתי, אני מקווה שזה היה מזמן בתקופה, שעוד לא ממש שמתי עליו *עאאאאאאלק*..... כי אחרת אני יורה בעצמי, לא מספיק שפספסתי את "12 קופים"....?...................

ה אורחת

New member
ארררר....!!!!!!..........

לפני או אחרי שהיה פייט קלאב בערוץ 2?.... פליז שזה יהיה לפני (לפחות זה ירכך את הביאוס)........ המממ.... ורגע זה ערוץ 10 הראו?.....

M a r y J a n e

New member
לפני וכן בערוץ 10 הראו

נראה לי זה היה שבוע או שבועיים לפני שהראו את מועדון קרב בערוץ 22

ה אורחת

New member
Oh My God!!!..... אהה. תודה!....

ישו באמת לא הייתי בבית ולא בדקתי הרבה זמן, בדיוק לפני איזה יומים אמרתי לחברה שלי שזה בערך אחד הסרטים שלו שרציתי לראות ועדיין לא ראיתי, ועכשיו יש אווווו!!!!..... תודה!

למעלה