יש מוניטור בלידת בית?

אם פי 3

New member
מוניטור - לא, ניטור - כן

מנטרים את דופק העובר מדי פעם (שיטה שהוכחה כיעילה בלידות בסיכון נמוך, ואין לניטור רציף עדיפות עליה) על ידי דופלר נייד (שיכול גם להכנס למים) או פטוסקופ (צינורית עץ המגבירה את קולות העובר באופן מכני, לא כל המיילדות יודעות לעבוד איתו) או סטטוסקופ. כמובן - תלוי גם ביולדת וברצונה (לא יודעת אם יש מיילדת שתהיה מוכנה לוותר על זה, אבל לא כולן יולדות עם מיילדת... ארגון הבריאות העולמי טוען שזה חשוב ומוצדק (ניתור כזה, לאו דווקא מוניטור)).

היי אם פי ../images/Emo13.gif רציתי לומר לך שקראתי

עכשיו לראשונה את סיפור הלידה שלך (בבית) וכולי התרגשות ועיניי דומעות מהעוצמה הגדולה שמתבטאת בסיפור שלך. כזו לידה ממש אני רוצה. ממש כזו. הזדהתי לגמרי עם הייאוש והרצון באפידורל, רק שאני הייתי בבי"ח. הכל הרבה יותר זמין שם... קראתי את תגובת בעלך בסוף והשינוי שהוא עבר פשוט לא ייאמן! למען האמת, גם אני הייתי מאלו שמזלזלות ביולדות בית לפני כמה שנים. אחרי שילדתי בעצמי פתאום הבנתי את הרצון הזה בשליטה בגוף/לידה שלך ואת הרצון להרגיש בבית ל-ג-מ-ר-י. בקיצור, הסיפור שלך גרם לי שוב להתלבט. אני לא בטוחה שיש בי את הכוחות "להילחם" בכולם. וזה כולל את הוריי שאני להם בת יחידה אחרי ציפייה של שנים. זה כולל את בעלי שהוא פחות או יותר אנטי כמו שבעלך היה לפני הלידה. והכי הכי משמעותי: משקל העוּבר שכנראה בעייתי אצלי. גם בסקירה המאוחרת אתמול כבר מסתמנת מגמה של עוּבר ששוקל מעל הממוצע. לא יודעת למה בחרתי לכתוב הכל לך, כנראה בגלל הסיפור המרגש, ואז כבר נסחפתי יותר מדי
.

גם למבי

New member
איזה חמודה ../images/Emo24.gif

מאחלת לידה טובה לא משנה איפה תתרחש. אני לא אם פי 3 - סתם אחת שגם מחפשת לשפוך אצלה...

למעלה