יש מחר צילומים??

שכטרית1

New member
יש מחר צילומים??

ביום חמישי ושישי יהיה מועדון לילה?? יש מונידאל וכאלה לא?? מי הולך מחר לצילומים, אם יש??

moton

New member
נראה לי שיש צילומים.. מי הולך באמת?

אני תיכננתי על שבוע הבא אבל נפל לי משהו באותו יום לצערי... לא נורא

danit1234

New member
אצלי בבית ממש אוהבים את מועדון לילה

אנחנו תמיד רואים יחד אני אציע אולי באמת שפעם נילך להתארח כקהל בתוכנית

Super Chuly

New member
סליחה על הבורות

אני מניחה שפיספסתי את זה- אב לאיפה הצילומים? ליהי :)

Enterr

New member
נו מה זה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

רשמתי משהו והוא רושם ללא נושא!!-תקלה בתפוז...... טוב רשמתי שהייתי היום באולפנים וזה ישודר ביום חמישי.. היה ממש ממש נחמד... מיה כל פעם שרה אממ מין שיר כזה מצחיק: "יש לי אישה מטומטמת.." חחחח זה היה קורע... היה זה מהבורגנים ואחד מהכדורגל איציק זוהר.... ואביעד אארז עופר ומיה כמובן! היה ממש ממש קורע ומלא פאשלותתת..... והכי מצחיק מיה כזה אומרת: אני לא מרימה את היד כי יש לי מין דלדלה ביד...(יעני השומן הזה) חחחחח והיא אמרה שאם משדרים את זה היא תובעת את האאמאמאמא של ההפקה חחחחחח....!!

moton

New member
בעע זה מחק לי שורה

התכוונתי להגיד - וואו זאת הולכת להיות תוכנית פצצה

Enterr

New member
כן היום עפר יהיה.......

ומחר רותם אבוהב ועודד קטש...

Enterr

New member
חחחח תודה......../images/Emo9.gif

וזאת באמת הייתה תוכנית פצצה

../images/Emo214.gifחחחחח היה מצחייקקקקק../images/Emo6.gif

היא לא הרימה ת'יד כי היא אמרה שיש לה שם שערות
בבית שחי!!! היה קורעע.. היא אמרה שכל הזמן בעלה שר לה ת'שיר: "יש לי אישה מטומטמת..יש לי אישה מפגרת"
אח"כ שרנו לה את זה לקראת הסוף כשהיא אמרה משהו לא מצחיק!!! וישבנו מאחורי עפר וצילמנו מהפלאפון אותו אז קראנו לו והוא הסתובב אז חברה שלי עושה לו: "עפר תעשה תחת למצלמה" אז הוא עושה לנו: "בנות כמה אתן? מזה המדינה הזאת"? הוא כזה חמווווווווווווווווווווד@$&$%^*)%&&^(&#%^*$&*)45
ונמוך בטירוףף!!! ושי אביבי הכי מצחיק בארץץץץ הוא בא עם כפכפים ויש לו קעקוע של סימן שאלה
קיצר התלהבתי אבל היה ממש מעולה!! אולי תראו אותי
ישבתי מאחורי עפר ואביעד קיסוס..

למעלה