סיפורו של פורום....
עד לפני כשנתיים היה ברשת רק פורום אחד שעסק בחינוך הביתי בעברית. אני כמובן מדברת על אתר "באופן טבעי" קמה Ella Bella ויזמה את הקמת הפורום. "נאוה" - היא אמרה לי בשיחת הטלפון לפני מעל שנתיים וחצי - "צריך להקים פורום בעל אופי אחר, הרבה יותר מתון, ואת צריכה לנהל אותו" לא רציתי לנהל... קיבלתי הצעות אחרות ודחיתי אותן - (פורום רפואה משלימה למשל...) היה לי נוח כגולשת, וגם היו בחיי מספיק דברים שדרשו את תשומת ליבי. אבל Ella Bella לא ויתרה עד שנעתרתי. זה היה תהליך ארוך של כמה חודשים. אבל העמדתי תנאי: Ella Bella צריכה להצטרף אלי לניהול. היא אמרה: "בסדר" הנהלת תפוז אמרה: "קודם תריצי חודש אח"כ נראה" הפורום עלה והיה נעים ונחמד לאורך כמה חודשים. עם כל הדיונים, היתה בעיה עם גולשת שהקפיצה לכולם את הפיוזים. Ella Bella אמרה: "לא נכנסת לנהל - אין לי את אורך הרוח שלך"
אח"כ עבר הפורום משבר. ששיאו התבטא בכחצי שנה של חוסר פעילות. כשחזר הפורום לפעול היתה ויש בו פעילות מועטה. נעשה ניסיון לצרף את עדו להנהלת הפורום. עדו השקיע המון בפורום, ניסה לעורר דיונים ועוד... אבל נשאר לבדו - כמעט ולא היו לו שותפים
לאחרונה, שוב אין הרבה כותבים בפורום. שרית כותבת משהו ואני מגיבה ולהפך, דרקונית המזל כותבת מדי פעם, וגם עדו. אבל... זה לא מספיק! פורום יכול להתקיים רק כשכותבים בו. מתגובות הכותבים אני מבינה שאין עוד צורך בבמה זו. בצער רב אני מודיעה כאן על סגירת הפורום. תודה לכל גולשי הפורום לאורך השנתיים האחרונות תודה לתפוז על הבמה שניתנה לי כאן. בהצלחה לבתי הספר החלופיים, החדשים והותיקים יותר, בהצלחה לכל המחנכים בבית עם או בלי אישור, ובהצלחה בכלל לכל ההורים שבחרו לקחת אחריות על חינוך ילדיהם מחוץ למערכת החינוך. בהצלחה גם למערכת החינוך במציאת הדרך להכיל את הדרכים הפרטיות שלנו בתוכה, וגם ובעיקר בשיקום מערכת החינוך הציבורית - כי לכל הילדים מגיע חינוך ראוי וטוב. להתראות!