יש מטופלות שמצדיקות את הגזירה

venus13

New member
יש מטופלות שמצדיקות את הגזירה ../images/Emo70.gif

לפני מספר ימים פגשתי בגן המשחקים אחות צעירה העובדת בבית חולים ועבדה גם בקופת חולים כאחות ילדים וגרה בשכנות אלי ולה שתי ילדות קטנות כשהזכרתי בפניה את נושא הקיצוץ בהפריות - אמרה להפתעתי כי הנושא מוצדק וכי צריך לקצץ איפושהו - וזה בהפריות. מרוב תדהמה וכעס חרגתי ממנהגי ה"קולי" ואמרתי לה שאת זה יכול להגיד רק מי שלא עבר טיפולי פוריות והוליד ילדים בקלות ושוב הופתעתי כשאמרה כי ההנחה שלי מוטעה מסתבר כי את ילדתה הראשונה (בת כ- 4) ילדה מהפריות - הפריה שלישית ועם ילדתה השניה (בת כשנתיים) - ילדה בנסיון הספונטני הראשון עכשיו היא רוצה ילד שלישי אני מצטערת מצד אחד כי אני חושפת אותה (אם כי מעט ככל האפשר) אבל מצטערת יותר כי יש אנשים כאלה - שקיבלו מהמדינה - את המתנה הגדולה ביותר שאפשר לבקש - לפחות לטעמינו - ילדים - ואחרי שקיבלו - זורקים לכלבים את אלה שטרם זכו לפריווילגיה מה עוד שמדובר באחות ילדים מקווה לטוב ונוס

../images/Emo4.gif

בטח, כשהולך ספונטני הכל נראה יותר פשוט... "עכשיו היא רוצה ילד שלישי". ואם המדינה תגיד ה שהיא לא יכולה להביא ילד שלישי? גם אז היא תצדיק אותה?

tglus

New member
מענין איך היא היתה מגיבה אם היתה

צריכה לעבור אינספור טיפולים במשך שנים רבות, מעניין מה היה לה לומר אז. קל לה לדבר - הפריה שלישית לילד ראשון והריון ספונטני לילד שני - דרך קצרה מאד, יחסית. אישית, לא הייתי מתנגדת שגם לי ילך כל כך טוב וכל כך מהר ואני בטוחה שיש רבות רבות כמוני.

סביון1

New member
גם עירית לינור הידועה לשימצה כאחת

שמתנגדת להפריות חוץ גופיות בצורה אובססיבית כמעט - הרתה כתוצאה מטיפול IVF ראשון.

למעלה