נו, אז מסתבר
שאתה לא כ"כ הכתובת למה שכתבתי (וזה בסדר, כי זה לא היה מיועד רק אלייך, אלא בכלל לפתוח דיון). אני אגיד לך מה הבעיה (שלי) עם הרעיון שאתה מציע. אם הולכים על משהו חדש, כמו מלחמת הרומולאנים, זה אומר שצריך צוות חדש (כי לחיוב ולשלילה, אפאחד לא ייקח את הצוות של ENT לסרט, כמו שלא יקחו את שאר הצוותים), זה אומר שצריך סרט עם סיפור מעניין, זה אומר שצריך סרט עם צוות חדש ומעניין, וזה אומר שלסרט יש יותר מדי יעדים שהוא צריך לעמוד בהם. אני אישית מעולם לא נמשכתי לספרים של מב"כ בכלל, ובטח לא לספרים שמציגים צוותים חדשים. תמיד נראה לי די משעמם לקרוא על צוות שאני לא כבר מכיר, עם דמויות שאני כבר אוהב. אז ללכת לראות סרט כזה? ברור שהגישה הבריאה היא להתייחס לסרט כזה כמו כל סרט שהולכים לראות, גם סרט שהוא לא חלק מסדרת סרטים. כמו שמתחברים לכל סרט אחר עם דמויות חדשות, אז אפשר להתחבר לצוות חדש. אבל עדיין, יהיה משהו חסר. החיבור של הקהל לצוות לא יהיה מספיק, לדעתי. ככה זה אצלנו. מה גם שלעשות סרט שיגולל את כל סיפור המלחמה והקמת הפדרציה - כשאני חושב על זה, זה קצת בלתי אפשרי. איך תספר על מלחמה שנמשכה חודשים/שנים, פלוס להקדיש תשומת לב להקמת הפדרציה עצמה, פלוס המון חומר רקע לכל התקופה הזו שהטרקים יישמחו לראות, פלוס להציג את הדמויות ולבסס אותן? זה מצריך מיני סדרה, לפחות (או את העונות שמעולם לא נוצרו ל-ENT), לא? ולסיום - אני לא ממש אופטימי. אני יודע שהכל די רעוע. ואני בטח לא סומך על פראמונט, כמו שאתה לא סומך עליהם. אבל אני מעדיף לצפות לטוב, לקוות שאברמס וחבר מרעיו לא יזלזלו בנו, לקוות שיהיה סיפור מעניין, ושזה לא יהיה משהו סתמי, אלא משהו שבאמת נאהב ונהנה לראות. מקווה. לך תדע.