יוכי../images/Emo202.gif מתכון עוגת חלבה של יעל מוינה
חבילה קמח תופח (350 גרם) חבילה מרגרינה (השתמשתי ב200 גר' חמאה במקום) 4 חלמונים 1/2 כוס סוכר ללוש לבצק אחיד, לשטח בתבנית משומנת. מילוי: 4 כפות קקאו 4 כפות סוכר 4 כפות מים 200 גרם חלבה להכניס לסיר ולהמיס על אש קטנה, כשנמס להוסיף 100 גרם מרגרינה. (אני השתמשתי בחמאה) (אני הכפלתי את הכמויות של המילוי, וממליצה להכפיל) לצקת את הקרם על הבצק. להקציף 4 חלבונים עם1/2 כוס סוכר, ולהוסיף לקצף, בבחישה ידנית, חצי כוס קוקוס. (הורדתי את הקוקוס, לא אוהבים אצלי..) לאפות בחום בינוני כ-3/4 שעה. הערות בסוגריים שלי. העוגה משמינה מאד ומתוקה גם מאד לכן חותכים ריבועים קטנים. לא לחתוך את העוגה כשהיא חמה כי המרנג ישפך החוצה. עדיף אחרי קירור במקרר. העוגה נשמרת טוב גם מחוצה לו.