יש מישהו בבית?

יש מישהו בבית?

קיבלתי מסר מכוער ומגעיל, בחמישה עותקים. אולי מישהו יכול להגיד לי איך עושים לינק למסר, אני רוצה להראות אותו לכולן/כולם.

העברתי אותו אליך דרך המסרים...

אם את יכולה להעלות אותו במקומי, אני אודה לך. אני מסמנת בימין, עושה העתק, ולא קורה כלום. תמיד הייתי עלובה בלינקים.

smagi

New member
היי "ריפ" - תסמני הכל בכחול

מקש ימני - העתק פתיחת הודעה חדשה.. תוכן הודעה - מקש ימני - הדבק בהצלחה

מושית זה ממשהו שמכנה את עצמו

"אדם יסודי" הוא כתב בפורום "מיניות ומין" והנהלת הפורום מחקה לו את ההודעות בגלל התוכן. אל תתרגשי! נבלות ברוך השם יש בכל מקום. לא ניתן לחסום את תיבת המסרים עד שאדם פונה אלייך ורק אז תוכלי לחסום אותו. עזבי בחייך, אם רק תדעי מה כתבו לי, השערות יעמדו לך ! קחי באיזי ואף אחד לא יכול לעלות על כתובת ה IP שלך (רק בצו בית משפט וזאת הבעיה של הנהלת הפורומים) ולרגע לא להזיק לך. חוץ מיזה, אני פה בובה ואני הגב שלך.

לא זה, מצחיקה...

המחשב שלי נקי. יש לי שני כרטיסים בתפוז. אחד שלי אחד של בעלי. וכל העניין של הכתובת שלי לא מטריד אותי בכלל. גם להזיק לי דרך המסך לא ממש אפשר. מה שכן, כמעט כולנו מחליפות מסרים. וכולנו מספרות על עצמנו דברים אישיים במסרים האלה. לא הגיע הזמן שתפוז יחסמו את המשתולל הזה מכל הפורומים לצמיתות? טוב, סתם תהייה. כן, נורא מבעס אותי אישית, בין כל המסרים היפים שאני מקבלת ושולחת, למצוא מסר כזה.

תגידי, באת לעצבן אותי היום?

תפסיקי אמרתי !!! ובפקודה ! את רוצה לקבל בחילה? על אמת? בואי אני אשלח לך משהו שאני שומרת מאיזו מטרידה שחבל לך על הזמן (כי הפה שלה היה פחות נקי ממה שכתבו לך) תרגעי בובה ושילכו לעזעזעזעזעזעזעזעזעזל כל המטופשים למינהם. ועכשיו אני בורחת דרלינג´ה לקחת את המוצה הקטנה. נשיקות ולא לקחת ללב.

הנה

========================================== הודעה מ: מישהי מהפורום פה אל: ריפלקטור תאריך: 25/11/2002, שעה: 14:33:36 מחקו מהפורום את מה שהזהרתי. אנחנו חייבות להיזהר שלא נפגע בעצמנו. קראתי את מה שכתבו עלייך ואני בשוק. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=385&msgid=9315601 לא יכולה להרגע. קראתי גם את מה שענית. זה כאילו את חושבת שאנחנו מפגרות? על מי את מנסה לעבוד כאן? עליי את לא יכולה לשקר אני מכירה אותך! מה זה הטרוף הזה. חוצפה!!!!!!!!!!! פשוט חוצפה!!!!!!!!. נראה לך שמישהו מאמין לשקרים שלך? מה את מיתממת? הבעיה שלך היא לא שכתבת בהרבה כינויים הבעיה שלך היא שאת פגעת באלו שעזרו לך בכל הכינויים שלך. ומי יודע בכלל כמה כינויים עוד יש לך ובמי עוד את פוגעת. אולי גם אנחנו קורבנות שלך? אי אפשר להאמין בך יותר בכלל!! אני לא מאמינה בך יותר!! נהגת להשתעשע בפורומים שונים. השתמשת בשמות נוספים. דיברתם כאילו בינכם מעל המסך וזה הצחיק אותך וגרם לך עונג ואת עוד שואלת....אז מה?? על חשבון מי היה הצחוק הזה אההההה?? על חשבון אלה שענו לך מהלב שלהם. בושה וחרפה!! ואת מיתממת שהחלפתם בינכם כינויים והיו מיקרים שהשתמשתם בכינויים אחת של השנייה כאשר אחד מהם היה תפוס. נראה לך שאנחנו עד כדי כך מפגרות להאמין לך? מי נותנת למישהו אחר להשתמש בכינויי שלה?? נראה אחת כזאת!! תתביישי לך. לא מאמינה לך יותר בשקל. ואני עוד סיפרתי לך דברים עליי. טיפשה אני. ועכשיו את רוצה להתנקות מזה ולהחליף לכינוי חדש.... חוצפנית!! אין לך מספיק כינויים שאת צריכה עוד אחד חדש?? ועכשיו כולם צריכים להיזהר כי הם לא יודעים בכמה כינויים את מסתובבת כאן. אני כבר לא יודעת מה לעשות וכותבת בעילום שם כדי שלא תיפגעי בי. אני פוחדת עכשיו. תתביישי לך!!! ותתביישו כל הבנות שתומכות כאן בטרוף הזה.

ההודעות הללו הופצו

במשך הסופ"ש להרבה תיבות מסרים של הרבה ממשתתפי הפורומים וזה לא יצא דווקא מהפורום שלנו... אל תיכנסו לפארנויות, מי זו יכולה להיות וכיו"ב, כי כמו שאמרתי, המסרים האלו לא נשלחו ע"י מישהי מהפורום... לילה טוב לכולן ועציון

טלאפ

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לזה את נותנת להשפיע

עליך??? יש אנשים מפגרים בעולם וכנראה שזו דוגמא טובה לכך. אל תשימי לב. ותמשיכי לכתוב כי מי יתמוך בך אם לא אנחנו???

shelycat

New member
קיבלתי את אותו המסר בדיוק

קיבלתי בדיוק אותו המסר וגם בחמישה העתקים. אני לא מתרגשת מי שמכיר אותי בפורומים ידע שאלו האשמות חסרות שחר. בכל אופן נראה לי שמישהו מחפש לריב, לעורר מהומות וחשדות שווא ולפגוע ככה סתם באנשים לשם שעשוע. אני מציעה להתעלם ולעבור הלאה.

הגנובה

New member
חמודה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

גם אני קיבלתי מסרים בסגנון הזה - ועוד יותר גרועים - בעיקר מהאוגרת ומעדי52 - אל תתייחסי - לפני שאת מוחקת את המסרים - תחסמי את המסרים מהם ורק אז תמחקי - ואז הם לא יטרידו אותך יותר
אל תקחי ללב מתוקתי
יש אנשים שמחפשים איפה להוציא את האגרסיות שלהם ולנבל את הפה
- פשוט תחסמי אותה והמשיכי הלאה
אנחנו אוהבות אותך ותמיד פה בשבילך

bertap

New member
בוקר טובלכולם

היי רפלקטור אני מיעצת לחסום את השולח

../images/Emo42.gif בוקר טוב

תודה לכן על החיבוקים והחיזוקים. זה יפה וגם נעים, עושה להרגיש טוב. יותר משהיה לי לא נעים לעצמי, חשוב היה לי שתראו. שזה יהיה גלוי, לא במסר. כי כל אחת אחרת מאיתנו שקיבלה כזה, בטח הרגישה את האי-נעימות הזאת. ומכיוון שהדבר הזה מסתובב כבר כמה ימים ולא עצרו את זה, אז זה ממשיך. כל מי שכותבת כאן + כותב, אם קיבל או יקבל, שיראה וידע שזה עותק של מסר אחד שנשלח לכולם. ושאצלנו נקי. הכל גלוי. בוקר נפלא לכולכן/ם, ויום טוב שיהיה.

למעלה