יש מישהו בבית?

יפעת22

New member
כן ,אבל הרבנית אמרה לי ש........

יש 5 חטאים שהאל הרחום לא סולח עליהם וכיפור הוא אחד מהם. אני חטאתי "כבר" ב- 3 מתוך 5 כך שאין לי עתיד מזהיר... אבל אם אני כבר מוגדרת כבת סוררת אז מה יש לי להפסיד??

אתי@

New member
אני מאלה שרק צמים - וכל השאר כרגיל ../images/Emo5.gif

לדאבונו של בעלי לעתיד...

יפעת22

New member
אתי - עוד שבועיים! את קולטת?

תגידי, מתי אתם מתחילים לאשרר מוזמנים?

אתי@

New member
לא אני ממש לא מעכלת ../images/Emo2.gif

אתם מתרגשים??? כי אני מתחילה להתרגש, אבל רונן ממש לא... עם כל הבלאגן של הדירה אין לי כמעט זמן לחשוב על זה.. נראה לי שבתחילת השבוע של החתונה, כלומר ב- 7/10 נצחיל לעשות את הטלפונים כדי שנקבל מספר אורחים מדוייק ככל האפשר.

יפעת22

New member
אני עדיין לא מתרגשת כ"כ (רק

בחלומות בלילה...). קצת מלחיץ אותי להתקשר שבוע לפני. לא נראה לך לחוץ מידי?

אתי@

New member
האמת היא שלא... מה כבר יכול להיות?

להפך, ככה תקבלו מספר יותר מדויק של אורחים...

tamar111

New member
חס וחלילה, הנה הגעתי :)

לא הייתי פה כל היום, וענין אותי לדעת אם יש עוד כמה סוררים שיושבים ליד המחשב... איזה כיף שאני לא לבד !

עכשדיו חזרתי. משהו נורא הכיפור הזה

איך שמתחילים אותו אני מתחילה לאכול בטירוף כאילו אין מחר..... כל הזמן אני סביב המקרר והאוכל

tamar111

New member
אני דווקא אכלתי ארוחה מפסקת

ומאז לא אכלתי כלום, שזה די טוב לדיאטה, אבל אני צמאה... בכל מקרה, אני עוד מעט אקום לשתות, אני לא ממש צמה. לא נעים לי לאכול ליד כולם, אבל הם כבר הלכו לישון. נראה כמה זמן אני אחזיק מעמד.

tamar111

New member
תודה רבה....

אולי יש לך רעיון למה בועז לא עונה לי מהצהריים? הוא נמצא בצפון עם חברים, הפלאפון שלו מצלצל והוא לא עונה לי ! :(

לא. אבל זה מוזר... הוא יודע שאת עונ

לטלפונים ביום כיפור? תנסי את אחד החברים שלו.. אני גם הייתי דואגת. את אל יודעת איפה הם משתכנים?

tamar111

New member
הוא עם אחיו וחברים של אחיו

ואין לי את הטלפונים שלהם.... אוף ! איך אני שונאת שנעלמים לי. הם ישנים בשטח באיזה אוהל, לא נשמע ממש מעודד, אה? השארתי לו כבר הודעת נאצה שיתקשר אלי.

tamar111

New member
טוב, אני מבינה שהלכת לישון...

גם אני אלך לישון. אני מקווה שהוא יתקשר עד הבוקר. חתימה טובה.

למעלה