יש מישהו ב
?

יש מישהו ב
?

לפי הסטטיסטיקות יש מי שמסתובבים פה, אבל משום מה כולם שותקים... מה קורה?

קריסטה

New member
כנראה אין סיפורים מצחיקים לחלוק

גם אצלנו היה שקט יחסית.
הכי "מעניין" היה שמשהו התקשר אלי לשאול איה משיגים כרטיסים לאיזו הופעה ונורא התעצבן כשאמרתי לו לחפש באינרטנט. חוצפן.

svety

New member
אני כבר לא נותנת שירות קלאסית,

אלא מטמיעת מערכות מידע בתחום הביטוח

אני שואבת מהפורום המון מידע מקצועי, סוכני ביטוח הם הרבה פעמים לקוחות קשים, אבל לצערי אין לי מה לחלוק...

ככה שרק קוראת, לא כותבת.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני כבר שנים לא בתחום השירות פרופר...

(עדיין עובדת עם לקוחות, אבל באופן שונה לחלוטין, וזה לא קשור לנושא הפורום, אז אין לי משהו מעניין לספר). למעשה, כבר כשהגעתי לפורום לראשונה לא עבדתי כבר כנותנת שירות (למרבה האירוניה כל זמן שעבדתי והייתי זקוקה נואשות לפורום כה לפרוק בו את סיפוריי, לא ידעתי על קיומו...) אבל אז עוד הייתי קרובה יחסית לעולם הזה, הכול היה טרי; כרגע אלה סיפורים עבשים, רחוקים ממני, לא עדכניים... והפרטים המסוימים שידעתי אז ברמה אינפורמטיבית שמעניינת צעירים שחושבים לעבוד בתחום כבר לא רלוונטיים. התבגרתי (הזדקנתי...
) ואיתי חבריי ומכריי, אז אני אפילו לא מכירה אנשים שעובדים בתחום. כולם התקדמו בחיים ועברו הלאה, לעבודות אקדמיות למיניהן. אני מציצה מדי פעם, אבל רוב הזמן אין לי מה לתרום.

נחמד לראותכן

גם אם אין לכן חוויות מהעבודה לתרום, אני מניחה שיהיה לכן מה לתרום ל"דור הצעיר", וגם לספר על חוויות שירות. כידוע, גם אני לא ממש בתחום השירות (אם כי לאחרונה קיבלתי כמה תחומי אחריות שנושקים לכך), ועדיין, מדובר בתחום שכל כך דומיננטי בחיים של כולנו, לפחות ממה שאני רואה...

למעלה