יש מישהו המטפל אצל יגאל בן ציון?

suzidodo1

New member
יש מישהו המטפל אצל יגאל בן ציון?

מה אתם אומרים לגביו?????? אשמח לתשובה. חודש הבאה יש לנו פגישה אצלו, והייתי רוצה לקבל מידע לגביו האם לפנות אליו או לא. תודה

Astroo

New member
ל-leprechaun הם שכחו להודיע שהגיעה תשובה

זה לא נחשב לתלונה?

konfetka3

New member
יגאל בן ציון

לפני שהגשנו בקשה, שזה היה לפני שנה וחצי הלכנו ליעוץ אליו, והרצון שלו לכסף מהיר גבר על אמינות. אנו זוג אקדמאיים צעיר, עם נסיון עבודה מקסימלי, עם קרובי משפחה מדרגה ראשונה בקנדה, שזה מקנה עוד ניקודות... מגיעים די בקלות לניקודות הנדרשות. הוא מצדו דחף אותנו מכל הכיוונים לנסוע למוניטובה, כי זה תהליך מהיר יותר (רוב הכסף הוא מקבל יחד עם האישור הסופי)וניסה לרמוז שאנו מאוד גבוליים מבחינת ניקוד. בסופו של דבר הסתדרנו לבד. בזה אני רואה סוג של חוסר ייושר. הוא מדבר מאוד יפה, כושר שכנוע שלו מאוד גבוה, אבל הייתי שוקלת פעמיים האם לפנות אליו

lion53

New member
את רוב הכסף הוא מקבל בהתחלה.

אחרי פתיחת התיק הוא מקבל 3000$ מתוך 3500$. רק 500$ הוא מקבל עם הבדיקות הרפואיות.

Astroo

New member
אם הייתם מקשיבים לו אולי כבר היתם בקנדה...

נדמה לי שהיו פה בפורום אנשים שהגישו למניטובה באוקטובר 2006 וכבר קיבלו PR. אתם לעומת זאת כנראה תקבלו אותו רק בעוד שנתיים.

konfetka3

New member
בדיוק כמוך ASTROO...אנו מגישי ספטמבר 2006:)

אומנם המטרה אכן להגיע לקנדה, אך לא לכל מקום...וגם הבהרנו לו חד משמעי שאנו לא מעוניינים במוניטובה. ניקודה נוספת היא, כששאלנו אותו האם אנו יכולים להגיע לכל מקום בקנדה מיידית, אחרי קבלת PR דרך המוניטובה ואין השלכות בעתיד, התשובה שניתנה גם לא היתה אמינה אלא מאוד חמקנית. היום אני יודעת שלפי חוק היבש אכן אפשרי, אך השלכות יכולות בזמן קבלת אזרחות. עובדה, שגם אתה ASTROO בחרת בתהליך פדרלי ולא פרובינציונלי:). לדעתי, הגדולה של עו"ד טוב לא להצליח במקרים בטוחים (וזה מה שיגאל בן ציון עושה) אלא למצוא דרכים חוקיים לאלה שגבוליים ואני מאוד בספק שבזה הוא טוב.

leprechaungreen

New member
מעניין מי אמר לך על "ההשלכות"

כי זה סיפור מצוץ מהאצבע. עוד אחד מהמיתוסים.

amirshuval

New member
../images/Emo45.gifנכון מאוד

אזרחות לא קשורה לעניין הזה.בחלק מהמסלולים הפרובינציאליים יכולות להיות בעיות למי שבאופן בוטה יחתוך לטורונטו לדוגמא,אבל זה לא קשור למועד ההתאזרחות.

konfetka3

New member
בדיוק לזה התכוונתי.

הכוונה שלנו לא היתה להגר למוניטובה, לכן שאלתי את יגאל בן ציון האם אנו יכולים ישירות להגיע לטורונטו, והוא חד משמעי ענה לנו שאף אחד לא יכול למנוע ממכם לפי חוק (שזה אכן נכון), אך מצד שני ניסה להתעלם מבעיות שיכולות להיות למי שבאופן בוטה יחתוך לטורונטו. בתור עו"ד "אמין" הוא לא אמור לדחוף אותנו למקום שאנו לא מעוניינים בו כדי לא לשקר לקהילה שתתמוך בנו. הרי אנו יודעים כאשר קהילה תומכת במועמדים מסויימים, יש לה ציפיות מסויימות (שזה בעיניי מאוד לגיטימי), שלאותו מועמד יש כוונות טהורות להישאר בקהילה. אומנם הנסיבות יכולות להשתנות (מציאת עבודה במקום אחר,, אי יכולת להתאקלם וכו'), אך הכוונה להישאר היתה קיימת.

Astroo

New member
בחרתי בתהליך הפדרלי כי זמן העיבוד היה שנתיים

כשהגשתי את הבקשה, הפקידה בשגרירות אמרה שזה יקח בערך שנתיים. לו ידעתי שזה יתארך למעל 3 שנים, הייתי מגיש במסלול קוויבק (אבל לא מניטובה). דרך אגב, לא השתמשתי בשירותי יועץ הגירה, ואולי בגלל זה נתקעתי כאן.

suzidodo1

New member
היינו גם במשרד של אינה קוגן

היועץ נתן לנו מידע מאוד רחב שאני בטוחה שיגאל לא היה נותן לנו. כמו שהבנתי זה יועץ קנדי והוא יותר מכיר את כל השיטות של הגירה. יגאל אמר לנו שאין יותר הגירה לויניפיג ושלח אותנו לססקצ'וון לעומת זאת קוגן אמר שניתן לו את הפרטים שלנו והוא כבר אגיד לנו לאן אנו יכולים להגר. יש לי בילבול קל, והייתי רוצה לקבל כיוון נכון. מצד אחד יגאל עושה את העבודה ואני מכירה אנשים שהגרו דרכו ומצד השני הוא שולח אותנו לאין שהוא רוצה ולא לאן שאנו היינו רוצים. וכמובן נמצל את האי ידע שלנו לגבי המדינות.

suzidodo1

New member
היינו אצל קוגן לפני שבועיים

אחרי שהיינו אצל יגאל עלינו גם אליו כדי לקבל יותר מידע.יגאל נתן לנו רק אפשרות הגירה לססקאטון וקוגן אמר שהוא קודם בודק ורק אז הוא יכול להגיד לאן אנו יכולים להגר.

lion53

New member
למען האמת גם אותי הוא ניסה לשכנע להגר לחלק

הצרפתי. מוזר... אינני מבין מה האינטרס שלו. נדמה לי לא אמור להיות אכפת לו.

suzidodo1

New member
כנראה אמרו לו מלמעלה שצריך ליישב את האיזורים

הנדחים אללו הבגלל זה הוא שולח אותנו לשם

suzidodo1

New member
הוא בטח מקבל הוראות מאפשהו

שאומרים לו "איגל האזור הזה צריך ליישב, אז תשלח לנו אנשים"

למעלה