יש מישהו/י שיכולים לחוות דעה על Project Fi של גוגל?

adi_2000

New member
יש מישהו/י שיכולים לחוות דעה על Project Fi של גוגל?

היי כולם/ן! יש מישהו/י שמנויים ב-Project Fi של גוגל ויכולים לתת המלצות או דיס-המלצות לחברה/שירות? מה שמושך אותי במיוחד זה הדאטה ללא roaming charges בכל מיני מדינות בעולם (כולל ישראל) והקרדיט על דאטה שלא השתמשתי באותו החודש. אשמח לדעתכם/ן!

TrigATUSA

New member
נראה מאוד מעניין.... עוקב

הגיע הזמן לרואמינג שפוי ונוח

ranshe

New member
לא תשובה: גם ל- T Mobile יש roaming ברחבי העולם כלול במחיר

כן תשובה: לקולגה מהעבודה יש, מאוד מרוצה - אבל הוא בכיסוי של Wi-Fi 85% מהיום שלו (לטענתו)

adi_2000

New member
תודה על ה(לא) תשובה ועל התשובה

אני יודע על T-Mobile, אבל הם יקרים (יחסית) בהשוואה לפרוייקט פיי; ואני לא חושב שיש להם החזר על דאטה שלא נוצל. נכון?
&nbsp
כשאתה אומר שהקולגה מהעבודה מרוצה, אבל הוא בכיסוי של Wi-Fi כ-85% מהיום שלו - זה בגלל שהוא צריך להיות (בגלל בעיות קליטה), או שאלו פשוט ה"נסיבות" שלו? מתאר לעצמי שזה השני, אבל רק רוצה להיות בטוח.
כרגע אני ב-MetroPCS שרוכבת על הרשת של T Mobile, ופרוייקט פיי רוכב על הרשתות של T Mobile, Sprint ו-US Cellular, כך שאני מניח שבכל מקרה הקליטה תישאר אותו הדבר, אם לא תשתפר...

ranshe

New member
השני

אני חושב שבטי-מובייל יש איזה "סטאש" של דאטה שאפשר לצבור מחודש לחודש עד כמות מסוימת, אבל אין החזר כספי

Midriff

New member
לגבי טי מובייל

בתוכנית הפרפייד האנלימיטד שלהם יש אפשרות לחתום על תוכנית שאם מנצלים פחות מ- 2GB מקבלים 10$ בחזרה. המחיר לקו נהיה טוב אם אתם עם משפחה של לפחות 4 אנשים, לפני זה, זה אכן גבוה.

eladts

New member
אני בפרויקט פי כבר מעל שנה

זה מתאים למי שנוסע הרבה בעולם אבל לא צורך המון דאטה ומבחר הטלפונים שתואמים לפי מתאים לו. בנדידה בינ״ל אין לפי שום תחרות, הם היחידים שנותנים data לא מואט במחיר סביר. בכל החברות האחרות יש האטה למהיריות דור שני ו/או עלות אסטרונומית.

adi_2000

New member
תודה!

ומבחינת קליטה/כיסוי, אני מתאר לעצמי שאין בעיה?

למעלה