יש מישהו כאן שמבצע קלציה בפיקוח

neomyz

New member
תמי, התכוונתי בישראל... Freed1 -

אפשר לקבל פרטים איך, אצל מי וכו'? אני רוצה לבצע קלציה, אבל אני מפחדת לעשות את זה לבד או בשלט רחוק, והייתי מאוד שמחה לעשות את זה בפיקוח של רופא בארץ.

Freed1

New member
תשובות לקלציה בארץ - הנה המסר

קיבלנו עוד בקשות לאינפורמציה, אז הנה המסר ששלחתי: אנחנו עושים קלציה בפיקוח רופא שהוא לא מומחה בתחום (אך קורא את כל החומר), הוא מהמשפחה שלנו, רשאי לתת מרשמים, ומספיק אחראי כדי להקפיד על כל הבדיקות (תפקודי כבד, כליות, ויטמינים, מינרלים וכדומה). באופן עקרוני כל רופא יכול לעשות את זה, (בן דוד, חבר, שכן), אבל זה חייב להיות מישהו רציני שמוכן לשתף פעולה (גם אם הוא לא לגמרי מאמין), מודע לכל הסיכונים ומבצע מעקב כמו שצריך. אני מקווה שאחרי סדנת ההדרכה לרופאים של ג´קלין מקקנדלס, יהיו לנו עוד רופאים עם ידע שיתחילו לצבור ניסיון בהדרכתה. יש ברשת אינפורמציה גם על קלציה "טבעית" - כלורלה (יש בחנויות טבע), סלניום, סאונות, PCA-RX ו - + NDF. אף אחד מאלה לא מוכח, אך לכולם יש טענות של הורים שזה תורם. אם את רוצה עוד מידע, שלחי לי טלפון במסר לגבי בדיקת מתכות - לא מצאתי בארץ, שלחתי לחו"ל בדיקות שיער, שיניים (הראו ממצאים סותרים). אשמח לשמוע אם מישהו ימצא.

razgalili

New member
קילציה "טבעית"

הי ממליץ בחוזקה לא לבצע קילציה "טבעית" כלורלה - הטענות כאילו כלורלה מבצעת קילציה לא הוכחו אף פעם ואין להן שום ביסוס. ילדים שלקחו כלורלה הראו עליה בכמות הכספית שמופרשת בצואה אבל המקור לכספית הזאת הוא כנראה בכלורלה עצמה!!! לא לקחת!!! סלניום - סלניום הוא אכן תוסף חשוב שילדים בספקטרום צריכים לקחת. הסלניום לא מאיץ את ההפרשה של הכספית כלל וכלל. הסלניום כן מנטרל חלק מהכפסית ומונע ממנה לעשות נזק. הסיבה שאני לא ממליץ בדרך כלל על סלניום בפורום למרות שאנחנו לוקחים אותו היא כי סלניום הוא חומר שקל איתו להגיע למנת יתר ואז הוא רעיל. PCA-RX ו NDF+ - שמן נחשים. החברה המיצרת לא מוכנה למסור שום מידע עמיתי על מה המוצרים מכילים, או לחשוף נתונים משמעותיים על תוצאות הטיפול בחומרים הנ"ל. שומר נפשו ירחק. סאונה - דווקא מומלץ. מאד מועילה לילד בהרבה צורות, שכנראה רק חלק ידועות. הילד מפריש מתכות כבדות דרך הזיעה (צריך לדאוג לנגב אותו כל הזמן) ועוד כל מיני רעלים שקילציה רגילה לא מפרישה. החום הגבוה של הסאונה מעלה את הטמפרטורה של הגוף ועושה בדיוק מה שחום עושה - הורג מיקרובים. הסאונה מעודדת את מחזור הדם ולכן משפרת את הובלת החמצן לרקמות. הדברים שהכי חשוב לשים אליהם לב בסאונה הם: 1) כויות 2) התיבשות 3) מכת חום 4) אבדן מינרלים. מי שמטפל בסאונה חייב לתסף מינרלים לילד (וגם לעצמכם) סאונה עוזרת אבל היא לא תחליף לטיפול בקילציה. הבעיה הכי גדולה בסאונה זה איך לגרום לילד להשאר בפנים. יש חומרים טבעיים אחרים כמו alpha lipoic acid וכוסברה שיכולים לבצע כילציה, אבל שני החומרים הנ"ל יכולים להכניס כספית אל תוך המוח כך ששימוש בהם מחייב כמה חודשים לפחות של קילציה משאר הגוף, וגם אז רק בפרוטוקול חמור. המידע לגבי כוסברה (cilantro) הוא לא כל כך בדוק.

Freed1

New member
תודה על האזהרות. פירוט לגבי ALA?

ראיתי בפורומים בארה"ב שמטפלים בפרוטוקול מאד אינטנסיבי של ALA, כל כמה שעות למשך סופשבוע פעם בכמזה זמן. מנית אותה ברשימה של ה"טבעיים", אבל היא קיימת בפרוטוקול של מספר רופאים, גם כתוספת לקילציות אחרות. אתה יכול לפרט עוד? תודה!

razgalili

New member
פירוט

ניתן לקנות ALA בחנויות טבע, לכן מניתי אותו בין הטבעיים. הדעות לגביו חלוקות. לפי רוב רופאי הDAN ולפי אנדי קטלר ALA הוא כילטור חלש עם התכונה היוצאת דופן שהוא עובר את גבול הדם מוח. תכונה זו הופכת אותו לדעתם לרב ערך בשלבים מתקדמים של כילציה שאז נותנים ALA יחד עם DMSA או DMPS. לפי הפרוטוקול של הDAN יש לעשות את זה רק כשרמות הכספית שיוצאת מכילציה רגילה יורדות מתחת למינימום. הצורה שנותנים אותו משתנה מרופא לרופא. הפרוטוקול של קטלר אומר לתת ALA כל שלוש שעות (כולל אמצע הלילה) במקביל לDMPS כל שמונה שעות במשך שלושה ארבעה ימים כל סיבוב ואח"כ שלושה ימי מנוחה. לפי ד"ר בוטאר ALA הוא לא כילטור ואין בעיה לתת אותו מתי שרוצים. לפי ד"ר בראדסטריט, ALA הוא לא כילטור, אבל הוא כן גורם לכספית לצאת מאיברים פנימיים. הוא לא בעד לתת ALA בכלל.

למעלה