יש מישהו שהוא באמת מרגיש שהסוד עזר לו?

שירווש16

New member
יש מישהו שהוא באמת מרגיש שהסוד עזר לו?

אני קוראת עכשיו את הספר.. ואם זה באמת נכון שיש באמת דבר כזה- כוח משיכה מהמחשבות .. זה יהיה מדהים !! נוכל להשיג מה שאנחנו רוצים יש מישהו שזה השפיע עליו ובאמת משיג מה שהוא רוצה ? אם כן .. תוך כמה זמן זה עובד ?

זה יכול לעזור

בדברים מסויימים אפשר לראות הצלחה מיידית, בדברים אחרים לפעמים דרוש יותר זמן או עבודה. לעניות דעתי, חשוב מאוד להכיר את דפוסי המחשבה ודפוסי ההתנהגות שלנו, לדעת מה יושב לנו גם בתת מודע - מה ירשנו מההורים שלנו, מהסביבה שלנו, וכו'. לאט לאט ובסבלנות, אפשר להיפתח לקסם שהמופלא של החיים... ברוכה הבאה

my guide

New member
מאוד עוזר

הייתי אומר שהרבה יותר מאשר תוצאות במציאות הסוד עוזר בלארגן את המחשבות ולהבין איך החיים באמת עובדים. גם במציאות הוא עובד כל הזמן, אני משתמש בו המון. ככל שמתאמנים יותר , נהיים מיומנים יותר ויותר, זה בעיניי הסוד הגדול שמוביל לשינוי. שכן אם תשתמשי בו פעמים ספורות , זה יעבוד , תתלהבי ויום אחד זה יעבור לך. רק אם תתאמני כל יום תוכלי לשנות את דפוסי המחשבה ואת האמונות המושרשות עמוק למשהו חדש באמת. בהצלחה

מרי לי

New member
לא"תוך כמה זמן",זה לא משקה אנרגיה או דיאטה../images/Emo3.gif

כמו כל דבר בחיים, לוקחים את עצמינו בידיים, מלמדים את עצמינו קודם כל לחשוב נכון
כל אחד בקצב שלו, הכל יבוא לך בדיוק בזמן. מלמדים את עצמינו להיות פתוחים להשראה בכל מה שנעשה, ע"י צורת החשיבה שלנו. ההשראה נותנת לנו את הכוח לקום לעשות, ומעבר לזה, החשיבה החיובית עוזר לנו למשוך עוד יותר הצלחה.. הכל שרשרת אחת גדולה
זה עבד לי בעבר, ועובד לי שוב, אחרי שגיליתי שזה באמת קיים וזה לא רק הדמיון שלי. מעבר לזה, אם תקראי כל ספר חכמה מכל תרבות עתיקת יומין, התנ"ך, הברית החדשה, התרבות הבודהיסטית, לא משנה מה, אלה רק דוגמאות, וזה קצה הקרחון, תוכלי למצוא את אותם העקרונות, פתאום הם ייקפצו אלייך מהדף. ניסיתי, וזה ככה, אולי בגלל זה זה נקרא ה"סוד"
כשמחפשים מוצאים בהצלחה

Purple Mushroom

New member
אני חושב גם שהסוד עזר לי לפני שידעתי מהו.

בקשר לעתיד זה מאוד תלוי. אחרי שראיתי את הסרט , תפסתי משהו . אבל אני עוד רחוק מליישם את זה בחיים , לדעת וללמוד . וגם טרם קניתי את הספר. זה נושא מאוד מסובך ומורכב . לכן החלטתי להתמיד בכניסה ובכתיבה כאן , שזה יוכל יותר לעזור לי . ראי גם תגובות קודמות :) ואחרות :).

gils33

New member
חייב להסכים

קודם כל לארגן את המחשבות. לראות לקראת מה אנחנו הולכים ומה אנחנו רוצים. רק אחרי כן להתחיל להשתמש או לפחות לנסות בסוד,אין פה הוקוס פוקוס זה מתגלה לאט לאט וצריך לדעת לקבל את זה. לכי אחרי ליבך וההבנה תבוא לבד.

MAGIC39

New member
purpule mushroom

"אבל אני עוד רחוק מליישם את זה בחיים, זה נושא מאד מסובך ומורכב", לי אישית יש בעיה עם האמירה הזאת שלך, purple mushroom, מכיוון שבעצם המחשבה הזאת אתה יוצר קיבעון ולא משחרר, לא נותן לעצמך את האפשרות וההזדמנות להאמין בכוחותייך וללכת עם זה עד הסוף, הסוד עובד, ואת הסוד לא המציאו חבורת האנשים שהוציאו את הסרט ושכולנו התוודענו והתפעלנו מהם, הסוד קיים בתוכנו בעצם הידיעה והמחשבה שאנו יוצרים לעצמנו את המציאות שלנו ע"י שינוי מחשבות ןאת מחשבותינו אנו יכולים להביא לידי יישום חיובי בפועל כאשר אנו ערים לרגשותינן ולא נותנים לשום רגש שלילי להיות חלק מאיתנו..... ואז...... האמן לי ידיד יקר, הניסים מתרחשים, זה כל הסוד, הרעיון הוא לשחררר, לא עוד להשאר בדפוסים הקודמים המקבעים בעלי אמונה שלילית לגביי עצמנו ולגבי החיים, תשחרר את עצמך מכל זה , ושינוי של תדר ריגשי פותח בפנייך בלי כל מאמץ את כל העולמות אליהם אתה חפץ, ככה זה קורה,, תמיד אשמח להיות פה לתת דוגמאות, לחדד את העניין אם יש צורך, כי אנ י לא מדברת מתוך ראיית וקריאת הספר, אני מדברת מתוך התנסות שהפכה להיות דרך חיים. ואחלה חיים. בהצלחה.

Purple Mushroom

New member
תודה רבה מג'יק על התגובה.

קוראים לי אלון. אני מנסה,אנסה , לאט לאט להשתחרר מהקבעונות שלי . מנסה להשתחרר מהאמונה השלילית , ומהדפוסים הישנים . יש לי עדיין הרבה פחדים להשתחרר מהם . ויכול להיות שהתפיסה שלי את הסוד בחיים שונה (הרגשתי את זה הרבה פעמים ביום יום מאז ערב ראש השנה). כפי שכתבתי בסוף ההודעה הקודמת שענית עליה : בגלל זה מאוד חשוב לי לכתוב באופן קבוע גם בפורום הזה אני רוצה להיות יותר רוחני , ולהתקדם ביישום ה"סוד" . בזכות זה אני כאן
תודה רבה לך מאוד :)

רותי 11

New member
זה בדיוק ככה - אבל צריך להביין

שהמחשבה לשנו בוראת את המציאות שלנו לטוב ולרע - והכוונה אם נחשוב חיובי נקבל חיובי וכן הלאה

שירווש16

New member
תודה רבה :)

תודה , אגב .. היום עשיתי את כל הקטע עם ההכרת תודה ותיכנון היום זה עזר חלקית . נקווה לשיפור :] ובקשר להכרת תודה - זה פשוט מדהים , פתאום רואים כמה דברים טובים יש :) לילה טוב

למעלה