יש מישהו שיכול לעזור עם מארז לאור יהודה?

מירנטו

New member
בקשה לעזרה בשינוע מ"אמא של אופירי" לנוה שרת

מדובר בשידות 3 במספר עבורי ועבור שכנתי אך השינוע המתוכנן נדחה כל פעם ו... אשמח לעזרה בכך.

vered73

New member
מבקשת עזרה בשינוי מכרמיאל למרכז

של שתי מכונות תפירה שניתנות בתרומה אודה לכל עזרה

זקוקה לעזרה בשינוע ארבעה מארזים

2 להוד השרון למשפחה בת 11 ילדים (קיבלתי פניה היום). מארז אחד לרמת גן. ומארז אחד לתל אביב.

sagilgul

New member
יש מצב שהם יהיו מוכנים מחר ? מחר אני בראשון

וחוזרת להוד השרון בלילה.

אני לא יודעת אם פתוח, השאירי לי בבקשה

את הנייד שלך במסר ואני שולחת לך את הנייד שלי במסר. אני מקוה שמישהו כאן יודע אם פתוח מחר. אם כן, אשמח אם תקחי לפחות 2 מארזים ואת פרטי המשפחה אליה מיועדים המארזים אתן לך במסר מאוחר יותר. תודה על הרצון הטוב ושבת שלום וכמובן חג שמח

berry23

New member
מחפשת בבקשה עזרה בשינוע המארז לחג עבורי

מראשון לציון לנס ציונה...אין לי ממש מושג מהיכן לוקחים אבל הבנתי שזה בראשון...

מצטרפת לבקשתך...

גמני צריכה עזרה עם שינוע מארז. השינוע שלי התפקשש ברגע האחרון. אני לא יודעת אם עדין שמור לי המארז ואצל מי. קודם נבדוק אם המארז מחכה לי ואח"כ אצטרך עזרה בשינוע לאור יהודה.

vered73

New member
ברי יכולה להקפיץ לך בכיף, עוד זוכרת איפה את

גרה
רק תשלחי לי במסר מאיפה לאסוף וטלפון שלך כי לא שמרתי ורד

Mור

New member
היי ורד

ראיתי שתגיעי אל ברי, האם תוכלי להביא ממנה דברים? שלחתי לך מסר הרבה תודה, מחכה לתשובה

נירה63

New member
תודה לשרה על השינוע לקריות

וכן משלוח בגדים למשפחה חד הורית+תינוק בן 10 חודשים. תודה לשרה ולבן על העזרה הערב.

Mור

New member
מארז חג

היי, האם יש לך מארז לתת ליולדת החד הורית מפתח תקוה? אין לה כלום הרבה תודה

ella59

New member
אשמח לעזור קצת במצרכים יבשים ../images/Emo24.gif

אני יכולה לעזור אבל אין לי שינוע האם מישהו יכול לבוא ולקחת ממני כמה דברים גם אני מפ"ת סוכר+קמח+מלח+קצת תפוחים+אורז+ופטיטים קצת תפוחי אדמה.וגזר בשמחה התחלק איתה לשבת מכל הלב

Mור

New member
היי חמודה

הרבה תודה לך על הרצון הטוב אין לי מושג איך מארגנים שינוע אני עצמי לא יכולה לקחת את זה, כך שאולי את יודעת או יכולה לארגן שיעבירו אליה?

לי אישית אין (התגובה ל- Mור)

אך פני במסר לטליW והיא תכוון אותך, יכול להיות שנשאר מארז. יש לך איך לשנע את המארז מראשון לציון לפתח תקוה?

למעלה