יש מישהו שמתמצא בלינקדאין ויכול לענות לי?

meytalmnm

New member
יש מישהו שמתמצא בלינקדאין ויכול לענות לי?

שלום,

ש לי מס' שאלות:

1) האם בעלי פרופילים אחרים שמסתכלים על הפרופיל שלי יכולים לדעת/לראות מתי אני נכנסתי לחשבון שלי? (תאריך/ לפני כמה זמן..)?

2) האם אני יכולה לראות מי צפה בפרופיל שלי? אם כן אז האם אפשר גם לדעת מתי (תאריך ושעה או לפני כמה זמן)?
אם התשובה חיובית אז היכן אני יכולה לראות זאת? (חיפשתי ולא מצאתי אפשרות כזו).

2) שנכנסים לפרופיל אז מופיע מצד ימין למטה רשימה של אנשים תחת הכותרת Viewers of this profile also viewed אז האם ניתן לדעת מי צפה בפרופיל הנוכחי שאני נמצאת בו ומי צפה בפרופילים שברשימה הנ"ל?

3)שאלה ספציפית שקריטית לי לדעת וקשורה לשאלות הנ"ל - אם אני מסתכלת על פרופיל ספציפי מדי פעם, האם אותו אדם יכול לדעת שאני צופה בו ומתי? באיזושהי דרך? גם אם זה דרך רשימה אחרת או משהו בסגנון ולא ישירות?

4) קיבלתי בקשת הזמנה ממישהו לאיימיל שלי לצרף אותו ללינקדאין שלי - אחרי כמה שעות שבאתי לאשר כבר לא היה ניתן וקיבלתי הודעה We're sorry, that invitation is no longer available ושנכנסתי להודעה שנשלחה(בתוך הלינקדאין) ובדקתי אם אני יכולה לעשות reply קיבלתי הודעה A person that you are replying to has closed his or her account . אז שאלותיי הם: האם באמת הבן אדם סגר את החשבון שלו? או שיכול להיות שהוא ביטל את ההזמנה ופשוט זו ההודעה שמופיעה שמישהו מבטל את ההזמנה שלו? האם כמו בפייסבוק יש גם בלינקדאין אפשרות לחסום פרופיל של מישהו? ויש מצב גם שהוא חסם אותי?

אשמח אם מישהו יודע ויוכל לענות לי :)

ותודה...

למעלה