יש מישהו?:) מחיפה או מהאזור?:) האייסי שלי- 162147235
L LiA n New member 11/7/03 #1 יש מישהו?../images/Emo28.gif../images/Emo85.gif../images/Emo15.gif מחיפה או מהאזור? האייסי שלי- 162147235
יש מישהו?../images/Emo28.gif../images/Emo85.gif../images/Emo15.gif מחיפה או מהאזור? האייסי שלי- 162147235
ש שחרחר מתוק New member 13/7/03 #6 את מכרמיאל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ביום חמישי הייתי בפסטיבל מחולות אצלכם..
את מכרמיאל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ביום חמישי הייתי בפסטיבל מחולות אצלכם..
C cutey New member 13/7/03 #7 שמעתי שהיה פצצה בפסטיבל.. וחשבתי להצטרף לאורה(הלהקה שהופיעה),ואני רוצה שתגיבו-מה אתם חשבתם על זה..ככה שאני אדע קצת על מה מדובר..
שמעתי שהיה פצצה בפסטיבל.. וחשבתי להצטרף לאורה(הלהקה שהופיעה),ואני רוצה שתגיבו-מה אתם חשבתם על זה..ככה שאני אדע קצת על מה מדובר..
ש שחרחר מתוק New member 13/7/03 #8 אורה../images/Emo35.gif להקה../images/Emo35.gif אורה זה ריקוד או שאת מתכוונת לעמותת אורה שבבעלותה כל להקות הריקוד של ירושלים ו...אני באתי כעיקרון לסלסה.. למרות שיש לי גם עבר בריקודי עם (רקדתי שנתיים ריקודי עם )
אורה../images/Emo35.gif להקה../images/Emo35.gif אורה זה ריקוד או שאת מתכוונת לעמותת אורה שבבעלותה כל להקות הריקוד של ירושלים ו...אני באתי כעיקרון לסלסה.. למרות שיש לי גם עבר בריקודי עם (רקדתי שנתיים ריקודי עם )
6 666 Mסטולית New member 13/7/03 #9 למי שהיה בפסטיבל כרמיאל... זכור לכם משהו מלהקת עונות???? שהגיעה מלוד.. תחת חסותו של אפי תירוש?
ש שחרחר מתוק New member 13/7/03 #11 אני לא כ"כ זוכר ת'שמות של הלהקות.. ת'אמת לא כ"כ הסתכלתי גם על המסך שהקרינו עליו את שמות הלהקות..
C cutey New member 14/7/03 #15 לא לא לא.. יש להקה שקוראים לה "הורה נרקודה" או משהו כזה,והם מב"ש.אולי יש אותם בעוד ערים-אני לא יודעת..אז הם היו טובים?
לא לא לא.. יש להקה שקוראים לה "הורה נרקודה" או משהו כזה,והם מב"ש.אולי יש אותם בעוד ערים-אני לא יודעת..אז הם היו טובים?