יש מישהו

מאיה לי8

New member
יש מישהו

שאני רוצה. כמובן שאני לא יכולה לקבל אותו ועדיין.. אני חושבת עליו הרבה,בעצם כל היום ואני באמת חושבת שהוא מאותם אנשים שהסיכוי להיתקל בהם הוא אחד לאלף..כאילו שביקשתי מאלף חברים שיאחלו לי בהצלחה והוא הופיע.. אני מאוד מודעת לאופן שהוא מתנועע ומדבר..אני משחזרת אותו בראש שלי שוב ושוב וזה לא מספיק..אני כל כך רוצה לאחוז בידיים שלו ולהישאר כך לזמן מה..אני מדברת עם חברות והוא פתאום חולף,מביט-לא מביט וזה באמת כואב..אני מרגישה כאב אבל מעמידה פנים ורק מחליפה דמעות בחיוך..הוא אף פעם לא יהיה שלי ואת זה אני יודעת. אבל אני רוצה אותו ואני כנראה אשאר כך עוד זמן מה.

Survivor Man

New member
ו...? את מעדיפה להמשיך לפנטז?

כי תקוות ודמעות לא יעזרו לך. אבל אם תגשי אליו ותציעי לו לשבת ביחד על כוס קפה, אולי התקוות האלה יתממשו. וגם אם הן לא, לפחות תדעי שאין לך טעם לבזבז עליו זמן כי פנטזיות נשארות פנטזיות רק אם יש לנו סיכוי, קלוש ככל שיהיה, לממש אותן.

מאיה לי8

New member
אבל במסגרת שאני מצויה בה

אין לשנינו זמן לשבת יחד לכוס קפה.. הוא יוצא הולך ושוב הולך.. אין לי אומץ

Berethor

New member
יש משהו שאולי יכול לעזור

אם תכירי אותו בקטע ידידותי בהתחלה ואז כבר תראי אם הוא מתאים לך ליותר מכך באמת, האם יש עניין מצידו ולאן הרוח נושבת. עוד רעיון אם יש לך דרך לבקש ממנו סקייפ או פייסבוק או משהו בסגנון, אני מניח שברשת יהיה יותר קל לך לשוחח איתו מאשר במציאות. לפחות בהתחלה.

Survivor Man

New member
אומץ הוא לפעמים עניין של החלטה רגעית.

בפעם הבאה קחי נשימה, אל תחשבי ופשוט תגשי לדבר איתו על משהו שרלוונטי למסגרת שלכם. אחרי הפעם הראשונה יהיה לך כבר קל יותר למצוא תירוצים להתקרב אליו ולגשש אם הוא גם בעניין שלך, או אפילו להציע כדרך אגב שהיית שמחה לשבת איתו על כוס קפה ולהכיר קצת יותר.

זה לא צריך להיות רשמי או דרמטי במיוחד. אפשר להתקרב ולהציע בהדרגתיות ובנונשלנטיות כמעט מבלי שהוא ירגיש.

מאיה לי8

New member
הלוואי שהוא היה תפוס

כי ככה זה היה הרבה יותר מנחם,לדעת שהוא בלתי מושג מלכתחילה.. אני יודעת שהוא פנוי ואולי טוב לו לבד.

שלום

אם יש לך אפשרות ליצור אתו קשר, כדאי שתנסי. תמיד כדאי ליצור קשרים עם אנשים שאנחנו אוהבים. אם אמר לך שהוא לא רוצה אתך כל קשר, אין הרבה מה לעשות. אם לא היה אף-פעם קשר רציני, סביר שרגשותיך אליו לא רציניים ואפשר לשכוח ממנו יותר בקלות.

xft6

New member
הכל בראש שלך

בנוגע לזה שהוא אחד מאלף, יכול להיות אבל אל תשכחי שיש מעל מליון גברים במדינה אז הוא לא האחרון.
מרב מחשבות עליו עשית לו אידיאליזציה בראש וזאת אשליה שיצרת .
או תפסיקי לחשוב עליו כל הזמן
או תעשי עם זה משהו כי אפילו עם כל הרצון בעולם ללא מעשה שום דבר לא יקרה מעצמו

מאיה לי8

New member
לצערי הרב

כן,יש במדינה הזו מיליוני גברים והסיכוי למצוא אדם אחד ״נורמלי״ בהגדרה שלי-קלוש מאוד. ואני חלילה לא שוללת כל אחד על סמך דבר כזה או אחר,כי אם זה נראה ומרגיש נכון כנראה שזה בסדר..לפעמים. אני בהחלט כבר ממשיכה הלאה,כרגיל.

xft6

New member
תשמעי

הייתי באותה סיטואציה, בחורה אחת מושלמת בעיניי המראה הנכון האופי והכל, גם אני עשיתי לה אידיאליזציה
בראש, יצא לנו אפילו לבלות ערב אחד וקשה לי לתאר מה הרגשתי משהו כמו בין סופרמן לצאק נוריס בקיצור הכי גבר בעולם. עשיתי טעות וההזדמנות הלכה . המשכתי הלאה אבל נשאר ניצן של משהו מיוחד כלפיה שיום אחד יוכל עוד לפרוח.
אני אומר לכי אליו ותעשי משהו בעניין כן או לא אבל הידיעה שניסית תגרום לך להרגשה מעולה
חיים פעם אחת ולא כדי לקחת הכל יותר מידי ברצינות

מאיה לי8

New member
אתה רואה?

לרוב,בסופו של דבר ממשיכים הלאה ואין לי כוח להתמודד עם פגיעה. וחוץ מזה,לפני שאיכשהו אגלה לו איך אני מרגישה עליי קודם כל להיכנס לראש שלו,ושם אני בכלל לא נמצאת. אני יודעת שזה לא "נשמע״ טוב,הדברים למעלה אבל ככה זה פשוט ככה. תודה בכל אופן על ההזדהות וההקשבה.

Berethor

New member
איך תיכנסי לראשו? את לא קוראת מחשבות

אלא אם כן תצליחי לברר מגורם שלישי או משיחות איתו, או איכשהו לגלות איזה טעם יש לו בנשים או אם הוא מעוניין בך, יהיה לך קשה לדעת את זה בלי להכיר אותו. מה שכן את יכולה לשחק זהיר ולא לחשוף ישר מה את מרגישה עליו, ולראות במקום זה קודם כל בכלל מי הוא בכלל וכו. ככה הסיכון שלך לפגיעה היה פוחת.

מאיה לי8

New member
אממ..

לא חשבתי להפעיל גורם שלישי בסיפור.. בהחלט עזרת בנקודה הזו. אני אנסה להכיר אותו בהדרגה בדרך שלי ונקווה שלא יצא משהו שבור אצלי בסיפור הזה. תודה רבה לך.

Berethor

New member
שמחתי לעזור

כן גורם שלישי מאוד יכול לעזור, בין אם לגלות עליו דברים, ובין אם לעזור לך להכיר אותו.

xft6

New member
הנחות

את מניחה שלא יצליח לך איתו ושזה לא יעבוד ושאר הדברים המגבילים שאת חושבת.
אני מניח שאת תעשי מעשה תכירי אותו ותצאי איתו ויהיה לך טוב אולי לתקופה קצרה ואולי לתמיד (כמעט)
אי הנוחות הזמנית שייתכן ותרגשי היא מזערית לעומת שנה או חיים שלמים, תרחיבי את הנק ראייה שלך
בהצלחה

כוכב Venus

New member
למאיה

היי,

יש מישהו שאת מעוניינת בו ולא מעוניין בך. לא יודעת מה אופי ההיכרות ביניכם, איך הוא נכנס לחייך, והאם אתם בקשר כלשהו לבד ממבטים.

אם תרשי לי קצת להתפלסף, אני חושבת שעצם הכאב שלך הוא לא רק על חלום שאולי לא יתגשם, אלא ברמה העמוקה יותר- חוסר העניין שלו פוגע באגו שלך, כלומר הכאב שלך מחוסר היוזמה שלו מופנה לתוך תוכך ואת שואלת את עצמך האם את שוות ערך, האם את זכאית לאהבה, האם את מספיק "טובה" בשביל לזכות בזה (מצידו, אך לאו דווקא). כנראה זה נוגע לך באיזה שהוא פחד עמוק יותר.

ברמה הפרקטית- איך את מתמודדת עם זה? איך את "מתאבלת" על הקשר שלכם שכנראה לא יהיה? ולמה את כל כך פסימית לגביו?

מבינה מאד לליבך, קשה להיות מאוהבים בלי הצד השני...
מקווה שתחזיקי מעמד...

ונוס

מאיה לי8

New member
לונוס

אני אנסה לשכתב את הבלגאן הזה בראש שלי.. המושא ההתעניינות שלי בכלל לא מודע לכך שאני מעוניינת בו,אין בינינו קשר בכלל כמו שכתבתי-הוא הולך ובא ושוב הולך.. אני בספק רב אם הוא בכלל יודע איך קוראים לי.. אז כפי שתוכלי להבין-לא זכיתי לכבוד בלהיות דחויה מצדו ,אם בכלל.. אני כנראה אנסה לשכוח אותו לאט לאט

כוכב Venus

New member
עכשיו הבנתי קצת יותר

אז אם הבנתי נכון, אתם חולפים האחד על פני השני, את מודעת אליו היטב, אבל החלטת שהוא לא מודע אלייך, בטוח שלא לרגשותייך.

מה הגיל שלך? היכן אתם מתראים כל הזמן? כמה זמן זה ככה? למה את חושבת שהוא לא שם לך אלייך אף פעם? ומדוע לדעתך זה אינו בר מימוש?

ושאלת השאלות- מה בו גרם לו למשוך את תשומת ליבך? כמה זמן את מעוניינת בו וחושבת עליו? האם המחשבות עליו גורמות לך הנאה, או דווקא סבל? האם את חושבת שזה בא על חשבון דברים אחרים? המחשבות עליו מפריעות לך ביומיום?

להתאהב ולהיות מעוניינת זה אחלה, השאלה היא עד כמה זה מעסיק אותך והאם זה פוגע בך באיזו שהיא צורה?

ואגב, אם אתם מתראים הרבה, גם אם חולפים האחד על פני השני, עצם זה ששניכם ראיתם האחד את השני כבר כמה וכמה פעמים, לא יוריד מכבודך אם תגידי לו שלום, אפילו רק הנהון ראש....

ונוס

למעלה