יש מישהי ערה עדיין? אני בצ´אט

• פותח הנושא jole
  • פורסם בתאריך
חבל ששמתי לב רק עכשיו הייתי באה.

אני ערה משעה 1.20 בגלל הרגל (זוכרת מהמפגש ואם לא התעקמה לי הרגל נורא ואני בכאבים וקמתי לקחת אקמול וקשה לי לחזור לישון וחבל - בטח כבר הלכת). בפעם הבאה אני בודקת הכל לפני שמתמכרת לקריאת הודעות.

odeia

New member
אמא של דפנה, תיגשי היום לסופר פארם

תיקני ג´ל ארניקה ותתחילי למרוח על המקום הכואב, גם אם זה שטח קצת גדול, כי מספיק למרוח כל פעם קצת. תמרחי כל חצי שעה עד שיוקלו הכאבים ואז תמרחי כל שעה ואז פחות ופחות עד שיעבור לגמרי. תרגישי טוב אורנה

סליחה שאני מתערב...../images/Emo43.gif

אבל האם אין צורך התערבות רפואית ? כאב זה הודעה מהגוף שלנו "אור אדום" כי משהו קרה ! אני בעד בדיקה מעמיקה.מכסימום...מגלים שהכל בסדר... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

odeia

New member
אמנון, בהחלט כן, כשיש סיבה, אבל אם

היא עיקמה רגל, והיא מצליחה ל"סבול" את הכאבים, אז מן הסתם זה לא שבר, אלא רק עיקום רגל, "מקסימום" נקע, בשביל זה בדיוק טובה הארניקה. חוץ מהפגת הכאבים היא יכולה גם לסדר את הכאב. היא לא כתבה אם זה קרסול, אבל אם כן, גם טוב גרב אלסטית.

ושוב סליחה אבל...../images/Emo43.gif

"לא שבר, אלא רק עיקום רגל, "מקסימום" נקע"
אני ממש לא רוצה להפחיד אבל מה עם : קרע בשריר, קרע בגיד, מתיחת פרק, פריקה חלקית ??? כל הנ"ל מתאפיינים בכאב בלבד עד...שעושים צילום. אני עדיין בעד בדיקה רפואית מעמיקה. אגב, בנוסף למשחה הנ"ל, שאני לא מכיר את תכונותיה אבל אם את ממליצה עליה אני מניח שהיא מחוללת פלאים נגד כאב, כדאי אולי לנסות גם "רייקי" מרחוק. ידידה שלי שסבלה מכאבי גב בזמן העבודה ולא יכלה להרשות לעצמה העדרות , התקשרה, בנוכחותי, לחברתה שעוסקת בזה, קיבלה "רייקי" מרחוק ו...מול עיני התחילה לזוז בחופשיות. כשאני רואה אני גם מאמין...אגב, אח"כ גם הלכה לרופא "סטנדרטי". כנראה שהשילוב עושה טוב. הרבה בריאות
אמנון מרגלית

odeia

New member
אמנון, לא פוסלת רופא וצילום, אבל

בשישי בלילה, ובשבת, כשלרובינו אין אפשרות לרופא, רצוי להתחיל עם הארניקה, שחוץ מלהעביר כאב, היא גם מחברת עצמות, מעלימה שיטפי דם, ואף מונעת אותם אם מורחים אותה ישר אחרי מכות. יש לצמח הארניקה המון תכונות טובות, וממליצה לכל אחד להחזיק אותה כעזרה ראשונה בבית.

zimes

New member
שורה תחתונה - אמא של דפנה -

מה שלומך עכשיו?

odeia

New member
אמא של דפנה, מה שלומך הערב?

מקווה שהכל הסתדר ואת מרגישהיותר טוב.

כתבתי למעלה מה קורה איתי

ואגיד שוב שאני בצרות ואני לא יכולה ללכת לבית חולים - בלי טופס 17 זה הנוהל במרפאה אצלנו. ככה שאם עדיין יכאב לי כמו שכואב לי עכשיו אני אגש לרופאה שלי שתיתן לי את ההפניה וממנה למיון. אז נכון שאבלה שם לא מעט שעות אבל בכל זאת יהיה צילום וכל היתר. ולאודיה ולאמנון תודה על כל העצות והטיפים הם ינוצלו מחר. הארניקה כבר היה מאוחר מדי לשימוש ולכן השתמשנו במשהו אחר שנמצא בבית וולטרן קצת עזר (כי אני מחזיקה במקרר) אבל לא הרבה. אני מבינה יש לי משהו קצת יותר משריר או רצועה תפוסים ואני אגש לעשות בירור כאמור מחר על הבוקר. אקווה לדווח תוצאות קצת יותר טובות בהמשך. איריס. תודה על כל ההשתתפות במצבי והרעיונות.

odeia

New member
איריס, לאינפורמציה, ארניקה אף פעם

לא מאוחר לשימוש, גם לא 48 אחרי הארוע. מקווה לשמוע טוב ואשמח אם תעדכני ונראה אם אוכל לעזור לך.

כואב, כואב, אאוץ ../images/Emo122.gif

עמית עשה לי היום כמה פעמים מסז´ עם ג´ל קפוא ועם קרח וכבר ממש רואים את המקום החבול - אתמול לא ראינו בגלל הנפיחות ויש לי גם סימן איפה שהסנדל ניסה להיות במקום הרגל שלי. בכל מקרה אנסה לתפוס אותך במסר או בצאט. אני לא כל כך ניידת בימים אלו גם בגלל הרגל וגם דפנה איתי במיטה רוב הזמן - כנראה מפתחת משהו - נקווה שלא משהו רציני. בכל מקרה הציצי שלי בחוץ החל ממתי שיצאנו למפגש ועדיין לא החזרתי אותו לתוך החולצה - כמעט בלתי אפשרי. אז זהו לבינתיים. איריס. ד"א שלחתי לך מסר האם קיבלת אותו?

אוי..שולחת לך חבוק גדול../images/Emo24.gif

מחר על הבוקר לרופא.. ושדפנה תרגיש טוב לא קיבלתי מסר... שיהיה שבוע טוב ונעים לכולם!

איריס - תרגישו שתיכן טוב.../images/Emo101.gif../images/Emo39.gif

ואם משעמם לדפנה על הציצי - אני מוכנה לשלוח את שגיא לחברה.

למעלה