יש מישהי שזקוקה לעזרה דחוף

יש מישהי שזקוקה לעזרה דחוף

מדובר בחד הורית+2 בהריון בשבוע 30 מתקיימת מביטוח לאומי אך כל הקצבה הולכת לשכירות המצב שלה מאד קשה אין להם אוכל בכלל כשראיתי ככה נתתי לה קצת ממני אבל זה לא יעזור הרבה אין לה מוצרי חלב בשרים עופות המקרר והארון שלה ריקים לגמרי הדברים שלה היו מאוחסנים בקונטנר והעכברים אכלו לה חלק גדול מהבגדים חסר לה ארון בגדים מזרון זוגי שולחן מחשב ביגוד ומזון בעיקר היא מוכנה לצאת לעבוד אבל אף אחד לא רוצה אשה בהריון בעבודה

Avihu S

New member
חלק מהשרשור נמחק

מכיוון שהיה פוגעני וביקורתי בצורה שהיא באמת לא מתאימה. כאן גם המקום לציין שבשרשור נאמר גם שהאישה מאיזור תל-אביב(למי ששאלה
). יום טוב

1 5

New member
אפשר גם לחסום את שiבבה האחת

ואת שאר המתחזים שממשיכים לשרוץ כאן. הפורום אמור להיות מנוטר, לא?

0ziris

New member
../images/Emo66.gifזה לא יעזור.....

תמיד ניתן לגלוש דרך ניק חדש ותמיד לשנות את ה IP לדוגמה אני יכול לאתר את הIP של מישהו ואז מה ?? רק ספקית האינטרנט יכולה לספק את המידע על פי צו של מי גלש ומאיפה באותו IP או האקר שאגב גם יכול מאוד להזיק בחזרה... למי שיש כתובת IP קבועה או דרך מודם כבלים שאגב גם זה אפשר לשנות - אולי אפשר לבצע חסימה. אבל: צריך לשנות את הגישה של האדם שעושה את זה. זה לא יעזור אם יש כאן מישהו מאוד פגוע ....שמטרתו אחרת מאשר לבוא לכאן ולעזור לאנשים נמאס או לא -זה כאן ועם האינטרסים שלו או שלה. אני אשמח לדוגמה להיתעמת עם אדם כזה על הדיעות שלו ושלי ולראות אולי אני טועה ?? - אולי הוא \ היא ? ולשכנע !!!! או להישתכנע !!!! כי כך מקובל בין בני אדם ורק כך אפשר אולי להשיג הישג ממשי ולא רק לנקום בלי תועלת אמיתית שיוצאת מזה שבוע טוב

miryams

New member
אגב,יש 3 וריאציות

לכינוי :שובבה האחת,שובבה אחת והשובבה עם הניקוד באות ש`.

0ziris

New member
צריך כבר לעבור לעיקר- בואו וניתן כבר מהלב !!

מכל הלב
די עם קללות מריבות והתעסקות באמת בדברים שהם לא ממש משנים דברים בחיים של בני אדם וקרטיים להם אני כן עומד מאחורי העמדה שלי שהפורום וגם הקומונה מזמן לא התגיסו לפרוייקטים רציניים כמו לעשות בר מצוות וימי הולדת לנזקקים-חג האורים בפתח ויש אנשים שאין להם אור בחיים לפני שנה אספתי את כל מה שנשאר מהחגיגות בבתי הספר - סופגניות וכאלה וחילקתי לבתי תמחוי באיזור יש עוד הרבה רעיונות כאלה-יאללה לעבודה אמיתית יש מספיק מה לעשות חוץ מ"החוט מאריך" חה הח חה

סאג 1

New member
הזדמנות להזכר בצדדים החיובים למשל הפעילויות

הרבות שנועית ארגנה למען מוסדות שונים בימי חג,- לרוח התנדבות כזו יש להרתם וזו כוונתך אוזיריס?.

אוזיריס אתה מדבר על 2 רבדים שונים

פורום נתינה בעבר היה זהה לפורום הזה - העברת כולמיני ועזרה יומיומית לאיש ה"קטן". פורום למען הקהילה היה להרמת פרויקטים עליהם אתה מדבר. אילו 2 דברים שונים שלא סותרים אחד את השני, נהפוכו, באים להשלים אחד את השני. כך שפה אף אחד לא שכח למען מה הוא נמצא.

אגב,,,

הקומונה מעולם לא התימרה להרים פרויקטים מסוג זה, לא לשם זה היא קמה. וכמו שאני מבינה, גם הפורום הזה לא. אז אי אפשר לומר שמישהו שכח, אפשר לומר שזה תחום נוסף וחשוב שיש לתת עליו את הדעת.

0ziris

New member
אכן כן יובל ../images/Emo24.gif

לא שופט - רק שזה כל כך חסר לי..... האמת שהבעתי תסכול על אותם לילות שהסתובבתי שעות בכבישים ובאמת שלא הרגשתי ערך מוסף בזה שאני משנע דברים -שאולי חשובים למישהו... אבל חברים - !!!! השארתי משפחה בבית ועיסוקים ויצאתי לעזור אז אני לא רוצה לייצג עכשיו את כל המשנעים לדורותייהם אלא את מה שהרגשתי באותם רגעים וזה די הוציא ממני את החשק לחזור על זה. אם אני נרתם אז באמת שאני מעוניין לעשות בזמן שאני מקדיש לזה משהו שיהיה מאוד משמעותי עבורי ..ועבור הסביבה זה התרגום בערך לדברים
בוקר חורפי נעים וחמים

wildcat6

New member
סבירות גבוהה שזה מחשב בבית

אין טעם לחסום אי פי כי בקלות אפשר לפתוח חדש אך בקלות ניתן לחסום את ה IP שלה מדובר באישיות ממרמרת אך לא בהקר אדם מסוג זה לא יתעמת מולך אלא רק ישמיץ וינסה לגרום לבעיות כמו כלב שנובח מרחוק אבל לא מעז להתקרב

Avihu S

New member
אין לנו אפשרות לחסום לפי IP

בכל מקרה, אני מקווה שלא יהיה צורך במחשבה על צעדים חמורים שכאלה. שבוע טוב חברים

למעלה