יש מי שמעוניין לעשות קנייה קבוצתית של מקלות?

Drumvisio

New member
יש מי שמעוניין לעשות קנייה קבוצתית של מקלות?

ההבדלים במחירים בין דנייה בארץ לאיביי עצומים, ונמאס לי לשלם ₪55 לזוג מקלות.
מי בעניין?

ערב נפלא :)

Drumvisio

New member
12 זוג מקלות יעלו 83$

שזה בקירוב ₪311. מה שהיה עולה בארץ...

61 ₪ בכלי זמר. 12x61=732

ומאיביי 25.9 לזוג של Vic Firth 5A Classic
שווה זה שווה מאד. פחות מחצי, לזוג!

אשמח אם תבואו ותשתתפו, הכל ברוח טובה ורצון טוב לעזור ולהעזר
לילה נהדר.

אשמח גם אם מנהל הפורום ישתתף ויביע דיעה
ו\או אפילו יתן כתובת של חנות אונליין שאתם מרוצים כאן ממנה

-עופר

Bonbon1948

New member
יש לי כמה דברים לומר בעניין:

1. אני מקבל את המקלות שלי, לא קונה אותם. אז לא ממש אכפת לי... :)
2. אני מסכים שחנויות כלי הנגינה בארץ שוחטות במחיר של המקלות, אבל זה לא הדבר היחיד שעולה פי 2-3 בארץ יותר מבכל מקום אחר.
3. יש חנות תופים און ליין בארץ, אך אין להם מקלות של Vic Firth. יש להם מבחר גדול של חברה אחרת והמחירים די זהים.
4. אני בעד שתתארגנו על קבוצות רכישה משותפות ומברך על היוזמה. וזה לא חייב להיות רק מקלות... אני מכיר קבוצה שמארגנת רכישה של סנר Tama בובינגה. לא בטוח אם זה יצא לפועל או לא.
5. לא מצאתי באיביי מישהו שמוכר 12 זוגות ב-83 דולר. כן מצאתי מכירה ב-89 דולר והוא לא שולח לארץ. (וזה מוביל אותי לסעיף מספר 6..)
6. ה-83 דולר שהצעת זה כולל משלוח לארץ?
7. בדקת אם יש על זה מכס? אלה יותר גרועים מהמאפיה שלוקחים פרוטקשן...
8. תן עוד פרטים לגבי קנייה קבוצתית.. מי יאסוף את הכסף וירכז את הקניה? מאיפה ניתן לאסוף את המוצר לאחר שהגיע לארץ?

מאחל לכם המון בהצלחה. אם צריכים את עזרתי - אשתדל לעזור במה שניתן.

Drumvisio

New member
תודה תודה :)

המחירים בארץ מטורפים מעבר לכללללל דמיון! פאקינג מקלות עץ! מה 61 שקל??
לגבי התשלום, - אני חושב שתשלום פר מתופף למוכר יהיה ראוי גם מבחינת הבטחון, וגם מבחינת הנוחות. כלומר כל אחד ישלם לחנות והמשלוח וההנחה תתבצע באופן כוללני.

לגבי המשלוח לארץ. באמת שאין לי מושג איך לעשות זאת, אולי אפשר לארגן שאת החבילה יפזרו בכמה חלקים שונים של הארץ?

לגבי מכס אני כמעט** בטוח שאין. מע"מ יש בוודאות וגם משלוח, אבל אם עושים קנייה גדולה ומחושבת
אפשר למשל להזמין 24 זוגות מקלות, אז נכון שזה יעלה הון :) אבל במחשבה לעתיד זה משתלם כי כך או אחרת בכל אופן ה 24 האלו ייקנו. ואם כבר ....אז שיעלה חצי :)

יש חנויות בוודאות ששולחות לארץ וצריך לחפש, -אני אשמח לקחת את העניין עליי.

אני אישית מעוניין במקלות מסוג Regal Tip 9A שעל היום לא מצאתי להם מתחרים, גם לא ויק פירס, היחוד שלהם הוא האוברול הכללי של המקל כמובן אבל יש תוספת וזה שהחלק החיצוני מרוח באישה חומר חצי דביק כך שהמקל לא מתחלק! משהו גאוני חבל על הזמן. 55 שקל בארץ :( לזוג. אני מתכוון לקנות לפחות 12 זוגות אם לא יותר :)

-עופר

למעלה