יש מי שמשאיר את מתו בגיל בו מת

מיכל@בר

New member
יש מי שמשאיר את מתו בגיל בו מת

ויש מי שאצלו הוא ממשיך לגדול. יש מי שמרגיש מוזר שהוא עבר את גילו של מי שהיה מבוגר ממנו, ויש מי לעולם ירגיש שפער הגילים לא משתנה. גם קשור לזמן, גם מבליט את הזמן שחלף. גם מקפיא את הזמן. אולי מי שהמת ממשיך לגדול בו, יש לו תחושת הלאה כזאת, הכל ממשיך, גם הזמן, והבן או האח או החבר או בן הזוג או אבא או אמא, הולכים הלאה איתו. ואולי מי שמקפיא את הגיל בו מתו היה, ממשיך הלאה אבל לבדו, ולעולם ישאר מתו בגיל בו מת. ויש את האמירה הזו: הם ישארו צעירים לנצח... (האמנם???).. הנושא הזה מעלה תהיות, ומה אתם עונים, כששואלים בן כמה הוא/היא? אצלי לעולם יורם ישאר בן 29.

noor נור

New member
מיכלוש- בשבילנו את "נתקעו" שם....

בשביל הילדים שלי, כמו שהקטן שלי אמר:"הוא אמור להיות בן 47...." מקווה שהכל טוב אצלך...נשיקות.

BooBee

New member
גם אני חשבתי על זה

היא מתה בגיל 21. בדיוק חודש אחרי שחגגה 21. בדיוק. ואני חושבת שעוד מעט זה שנה. בנובמבר. ומנסה להבין מה לעשות ביומולדת שלה. כי ביומוות שלה עולים לקבר. וביומולדת לאן?

yellowt

New member
רויטל יקרה ...אני יכולה לספר לך

שלמשה היה יומולדת בדיוק חודשיים אחרי שהוא נפטר וכולנו הלכנו לקבר ל"חגוג" לו יומולדת.... זה היה מחזה מוזר ביותר שלא לאמר חולני במקצת...אמא ואני נורא בכינו והתחושות היו קשות...במקום לעשות מסיבת שלושים שנה כמו שעושים כשמגיעים לגיל הזה...נתנו לו נשיקה על הקבר. למרות הקושי אני חושבת שצריך ללכת לקבר ביומולדת כי הוא שם...אין מה לעשות...הוא שם... שלך תותי

אורית ש.

New member
את כותבת ש"צריך ללכת לקבר ביומולדת"

ואני בטוחה שמתוך כוונה טובה לתת עצה, אבל אני חושבת שכמו שבעוד כמה תחומים בחיים - גם בשכול אין "אסור", "מותר" או "צריך" - כל אחד מאיתנו ימצא את הנכון והמתאים לו.

ואני ממשיכה לגדל אותו.............

ולא יודעת אם זו הדחקה, או אולי חוסר יכולת להתמודד, או כל הדברים האחרים......יודעת רק שהוא כבר סיים את הצבא, והוא בדרך להודו. ואני כבר דואגת שחלילה לא יחלה שם באיזו מחלה ומקווה שיחזור בשלום. הולכת לקנות לו שק של אסימונים כדי שיצלצל הביתה.......כי אמא דואגת.

TaLoLaaaA

New member
עדנה יקרה

אני לא יודעת אם זאת הדחקה...יכול להיות שכן ויכול להיות שלא... אני לא חושבת שזאת חוסר יכולת להתמודד...אני חושבת שממה שאני רואה פה את מתמודדת עם המצב עד כמה שאפשר... את לא הרמת ידים!!! אני רוצה לשלוח לך
גדוללללללללללללללללללללללל. ממני ש
אותך המוןןןןןןןןןןןןןן!!! טל

למעלה