יש מפגש פורום השבוע?

שלמונזה

New member
יש מפגש פורום השבוע? ../images/Emo168.gif

אלירן יוצא בע"ה מחר לרגילה, ושבוע שעבר הלענו אפשרות של להפגש השבוע למפגש פורום. התוצאות שהתקבלו: יום חמישי במגדל האופרה בסביבות 17:00-17:30 המפגש נועד למשתתפי הפורום, ולמי שתהה: לא גלי לא משתתפת בו הפעם... אז תרשמו אם נוח לכם/לא נוח, מי מגיע/לא מגיע וזהו בעצם

sarit29

New member
נראה לי שמישהו ביקש שזה יתקיים בשעה

18 והילך לא זוכרת מי זה/זו היה/היתה

אני בעז"ה מתכננת להגיע

(רעיון שלי ואני לא אגיע? בושה!) אבל אין סיכוי שאני מגיעה לפני 18:00. אני מסיימת רק ב- 16:00 ולוקח לי איזה שעה ליסוע. מקסימום אני אאחר קצת. תתחילו בלעדי. נדמה לי שיפית כתבה שהיא לא יכולה מוקדם מדי וגם שרית אמרה שלא. אני חושבת ש 18:00 או 18:30 זה בסדר. כאמור, אם תחליטו על יותר מוקדם אני אצטרף אליכם בהמשך. מגדל האופרה זה מקום נחמד מאד, אני אל מבינה אם יש כוונה לאכול ממש או רק לשבת לשתות או מה. בכל מקרה, אם אתם אוכלים אז אני לא אוכל לאכול, אבל אני מניחה שאני אשתה משהו וזה בסדר גמור(טוב לי לדיאטה במלים אחרות). חשבנו גם על אפרופו הבימה שהוא כשר, שזה גם רעיון טוב, ושם אני גם אוכל לאכול אבל מגדל האופרה קרוב לים ואפשר אחר כך ללכת על החוף (ולהשפריץ על מי שמקבל את הציון הכי נמוך בחידון של אלירן
או לבנות ארמונות בחול
בקיצור, נראה לי שיהיה נחמד. לא?

שרית7

New member
קודם כל לדעתי שנדע מי מגיע בטוח

ואח"כ נחליט סופית על המקום. זה כבר שולי זה יהיה בת"א במקום עם תחבורה נוחה. זה בטוח

שרב כ

New member
אמרתם שבכל מקרה גם אם יבואו קצת

נפגשים. אז זה לא משנה כמה או מי יגיעו. העיקר שנקבע ומי שיוכל לבוא שיבוא בשמחה בינתיים באים: אני שרית יפית אלירן דרור אליהו שירן רובי(?) אגב זו אני אפרת בהפסקה בין שיעור לשיעור

שרב כ

New member
מה עם היללי בסוף?

עודד נטעלי וכוכבית? מי עוד שכחתי? אגב שרית או יפית לא יודעת למי יש קשר אבל לדעתי זה לא לעניין לא להזמין את רועי גבאי ואיך קוראים לו? דואק משהו. הם היו פעילים בפורום ונעלמו ולדעתי זו הזדמנות טובה להחזיר רותם. מי שיכול שיצור עמם קשר. נראה לי הוגן אפרת

hilali1

New member
התכוונתי אליי?

וסליחה שאני שואלת, אבל אתה חדש בפורום?

willo1

New member
חחחחח

להשפריץ על מי שמקבל את הציון הכי נמוך בחידון של אלירן? אז להתכונן נפשית? אני מקווה שאלירן לא ייקח את הרעיון ברצינות...חוצמזה שגמני יכולה כמו שכבר נאמר פה, אבל לא הבנתי איפה זה בסוף..

sarit29

New member
בואו נסגור על 17:30 זה נוח לך?

בשום אופן לא נרצה לוותר על נוחכותך ואני חושבת שאני מדברת פה בשם כולם

sarit29

New member
ברור איזו שאלה יום חמישי זה גם יום

אופטימי לעובדים שביננו... יש לי בשורה... עומד לי כבר על קצה הלשון אבל אני מתאפקת... מחר אלירן יעלה סקופ באתר זה הרמז היחיד שאני יכולה לתת לכולם...

למעלה