יש מצבבבבבב, הנערת כבדת שמיעה....

lave star

New member
יש מצבבבבבב, הנערת כבדת שמיעה....../images/Emo13.gif

אהלן, שמי אינה אני כבדת שמיעה, אני זאתי שהייתי בתוכנית, בערוץ 1 בשעה 3 בשידור חי!!!! נורא נהניתי והיה לי כיף וזאת הייתה חויה כיפית, וכל מי שמעוניין להגיב על מה שאמרתי בכיףףףףףףףףף....... ודרך אגב אני חדשה פה... בא לכם שאשתתף בדיון? מאינה ה star בי

Catty

New member
נעים מאוד...

לא ראיתי את התוכנית... בכל אופן את הולכת ל"שמע"?

lave star

New member
נעים מאוד גם לי..

כן אני הולכת לשמע טבריה... מכירה? ואיזה את?

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שלום לך אינה גם אני חדש עם חירשים אני מקווה שניסתדר ביחד
אני שמח שהשתתף איתנו וכולנו רוצים להיות חברים אני גם ליקוי שמיעה ואיני יודע שפת הסימנים כמו כולם אז אם את יודעת תוכלי ללמד אותי בכייף אז נהיה בקשר אם יש לך פלאפון אז ניתכתב בהודעות הנה לך המספר שלי 067433349 בתודה חגי בכייף

המרחפת

New member
חגי-

לא מומלץ לשים מספר פלאפון בפורומים באינטרנט. אינך יודע מי קורא את ההודעות ומיהו אותו אדם. להבא, הודעות שיכללו מספרי פלאפונים/טלפונים/פקסים יימחקו. ניתן להעביר מספרים במסרים אישיים, וגם אז זה לא מומלץ.

Novokat

New member
למה לא מומלץ להעביר במסרים אישיים

היא מנהלת הפורום ולא מנהלת המסרים האישיים שלי במסרים אישיים אני אשלח מה שמתחשק לי

המרחפת

New member
כבר היו מקרים מעולם

בהם נפרצו תיבות מסרים אישיים, למרות שזו מערכת הפורומים המאובטחת ביותר מבין המערכות הקיימות.

Novokat

New member
והיו מקרים שנפרצו גם כתובות אימייל

תפקידיה של מנהלת הפורום מסתיימים מחוץ לפורום הזה. אם תיבת המסרים שלי תיפרץ או לא, זאת איננה בעיה שלה.

Dawson girl

New member
אינה!!!!!!

היי אינה זו אני נעמי.... נו מהביצפר!!! אני משתתפת פה בכמה פורומים ואני שמחה שהחלטת להצטרף.... ברוכה הבאה! תביאי ת´קלטת של זה... בבקשה! אני אחזיר לך. מבטיחה! צ´או נעמי

vodopad

New member
היי אינה..

אני מכירה את ההרגשה, גם אני כבדת שמיעה והופעתי בתוכנית בערוץ אחד אצל מני פאר. זה היה כיף וגם מאוד מלחיץ.. הידיים שלי כל הזמן רעדו.. רק חבל שלא סיפרתי יותר על מצבי ולא הייתי אורחת פעילה בתוכנית.. היום כשאני רואה את לילך מלכת היופי של החירשים שהופיעה בתוכנית וראיתי כמה שהיא הייתה פעילה וסיפרה הרבה דברים על העולם שלה, נהיה לי חבל שגם אני לא הייתי כזו בהופעה שלי בתוכנית.. טוב, זה כבר היה וקיבלתי חוויה!!

love star

New member
לכולם..... ../images/Emo6.gif

אהלן, תודה על כל הברכות והכול... אכתוב לכל אחד בנפרד o.k? אז........ לחגי בכיף נתכתב רק... שאין לי פלאפון... סורי, תגיד איפה אתה גר ונתכתב ואתקשר אליך... לנעמי, אהלן, אשכפל את הקלטת ובכיף אתן לך כדי שתסתכלי ואחר כך תחזירי... ולכל השאר שאין להם שם.... סתם אמשיך לכתוב יותר מאחור חייבת לזוז אינה

המרחפת

New member
ל"נשקן מעולה"

מחקתי את ההודעה שלך כיוון שהיא כללה מספר פקס. הזהרתי אותך (בשרשור הזה) שלא לפרסם מספרי פקס/טלפון/פלאפון של אדם פרטי. אתה מוזמן לפרסם את ההודעה ללא מספר הפקס.

Catty

New member
אז זאת את...?

אולי את חסויה לכן לא אומר את שמך... אבל על פי מה שעיניי רואות, את החברה שלי מאז שהייתי ממש קטנה ואנו מכירות כבר מהמון מקומות ואת יותר גדולה ממני...? אני החתולה... את יודעת...
טוב לראותך כאן!!!

lave star

New member
לחתולה...

אהלן, לא הבנתי בדוק למה את מתכוונת.. למי דיברת???????????? ואיזה חברה של מי ,ולא אכפת שתגידי אני לא ממש חסויה......... צאו´ אינה

למעלה