יש מצב להחליף סוללה בטלפון? (במעבדה)

trilliane

Well-known member
מנהל
יש לי טלפון פיקסל 4a שיהיה בן שנתיים בסוף החודש, ואני די טוחנת לו ת'צורה, אז כיום מוצאת את עצמי טוענת אותו בוקר וערב. זה לא נורא כי אני הרבה בסביבת מטען, אבל גם לא נוח במיוחד, ומן הסתם רק ילך ויתדרדר. אני אוהבת את הטלפון ומרוצה ממנו, קשה למצוא קטנים וזולים כמוהו בימינו ולא מתאים לי להחליף.

בעבר הרחוק יכולנו פשוט לקנות סוללה, לפתוח פאנל אחורי ולהחליף כמו בכל מכשיר אלקטרוני. למרבה הצער (או שלא) הימים האלה חלפו מזמן, כדי לחסוך בעלויות ולאפשר לטלפונים להיות נגד מים או מה שזה לא יהיה. השאלה אם כשהסוללה נחלשת אין מנוס מהחלפת הטלפון או היצמדות למטען / סוללה ניידת, או שיש אפשרות להשיג סוללה חלופית ולהחליף במעבדה? לא יודעת אם זה אפשרי או משתלם כלכלית.

evike

Well-known member
מנהל
ניתן להחליף סוללות בכל מעבדה טובה. האם זה משתלם? תלוי במחיר מכשיר חדש. מצאתי אתר בו מוסברות הסיבות להתרוקנות מהירה של הסוללה, ופתרונות לתקן זאת.
https://support.google.com/pixelphone/answer/6090599?hl=iw
ניתן למצוא בזאפ מחירים לסוללות, ובגוגל חנויות העוסקות בכך. ניתן גם לקנות סוללה בעלי אקספרס, ובעוד אתרי מכירות. ניתן לגשת למעבדה עם הסוללה ולהחליף אותה.
בהצלחה.

trilliane

Well-known member
מנהל
ניתן להחליף סוללות בכל מעבדה טובה. האם זה משתלם? תלוי במחיר מכשיר חדש. מצאתי אתר בו מוסברות הסיבות להתרוקנות מהירה של הסוללה, ופתרונות לתקן זאת.
https://support.google.com/pixelphone/answer/6090599?hl=iw
ניתן למצוא בזאפ מחירים לסוללות, ובגוגל חנויות העוסקות בכך. ניתן גם לקנות סוללה בעלי אקספרס, ובעוד אתרי מכירות. ניתן לגשת למעבדה עם הסוללה ולהחליף אותה.
בהצלחה.
תודה. תהיתי אם יש כאן בקיאים במחירים. מכשיר חדש כזה כבר לא נמכר, אחרים כבר יקרים יותר (וגדולים יותר).
תודה על הקישור לטיפים, כל מה שאפשר ליישם כבר מיושם אצלי מזמן, ונשאר רק השימוש במכשיר, ש, נו, אני יכולה לא להשתמש, אבל זו המטרה... :-D

בממוצע, העבודה של טכנאי (=עצם ההחלפה של רכיב כלשהו) תעלה 100 ש"ח, עלות הסלולה אף היא מתקרבת לסכום הנ"ל (אלא אם כן רוכשים אותה עצמאית באינטרנט, ואז היא תעלה 40 - 50 ש"ח). כלומר, כ-200 ש"ח הכול כולל הכול.

trilliane

Well-known member
מנהל
בממוצע, העבודה של טכנאי (=עצם ההחלפה של רכיב כלשהו) תעלה 100 ש"ח, עלות הסלולה אף היא מתקרבת לסכום הנ"ל (אלא אם כן רוכשים אותה עצמאית באינטרנט, ואז היא תעלה 40 - 50 ש"ח). כלומר, כ-200 ש"ח הכול כולל הכול.
תודה!
מצאתי בזאפ השוואה כזאת, בסלפי (אצלם קניתי) כותבים לכאורה ₪138 אבל לא יודעת אם זה כולל הכול...
‏החלפת סוללה Google Pixel - קניה בחנות מקומית - זאפ (zap.co.il)
באתר שלהם לעומת זאת כתוב 160–300... שזה גם סביר.
החלפת סוללה גוגל פיקסל [100% מקורי] - מעבדת סלולר סלפי (cellfilab.co.il)
עכשיו אני שואלת את עצמי אם אני רוצה כבר להחליף או למשוך עוד קצת. :unsure:

פולגאר

Well-known member
תודה!
מצאתי בזאפ השוואה כזאת, בסלפי (אצלם קניתי) כותבים לכאורה ₪138 אבל לא יודעת אם זה כולל הכול...
‏החלפת סוללה Google Pixel - קניה בחנות מקומית - זאפ (zap.co.il)
באתר שלהם לעומת זאת כתוב 160–300... שזה גם סביר.
החלפת סוללה גוגל פיקסל [100% מקורי] - מעבדת סלולר סלפי (cellfilab.co.il)
עכשיו אני שואלת את עצמי אם אני רוצה כבר להחליף או למשוך עוד קצת. :unsure:
אני החלפתי בעצמי, זה לא כזה סיפור שמצריך מעבדה וכמובן ברגע שהחלפתי בעצמי, הטלפון כבר לא חסין למים ובינינו ורק בינינו, מעולם לא בחנתי את עמידותו למים :-):

trilliane

Well-known member
מנהל
אני החלפתי בעצמי, זה לא כזה סיפור שמצריך מעבדה וכמובן ברגע שהחלפתי בעצמי, הטלפון כבר לא חסין למים ובינינו ורק בינינו, מעולם לא בחנתי את עמידותו למים :-):
אני לא יודעת להתעסק ואין לי ציוד מתאים או ניסיון, אז מעדיפה לתת למישהו מיומן ממני.

אני לא יודעת להתעסק ואין לי ציוד מתאים או ניסיון, אז מעדיפה לתת למישהו מיומן ממני.
לרכוש סוללה בנפרד בעליאקספרס..
עלות של 50 עד 100 שקל..
לגשת לטכנאי אמין לשלם לו עד 100 שקל שיחליף בין הסוללות..

נערך לאחרונה ב:

אביב 2019

Well-known member
באופן כללי אני ממליץ-
לא לחסוך על סוללות.זה מסוכן.
רק סוללה רישמית מיצרן גדול ואיכותי.##
לצערינו,בתים עולים באש בגלל סוללה זולה שנקנתה באינטרנט....

פולגאר

Well-known member
באופן כללי אני ממליץ-
לא לחסוך על סוללות.זה מסוכן.
רק סוללה רישמית מיצרן גדול ואיכותי.##
לצערינו,בתים עולים באש בגלל סוללה זולה שנקנתה באינטרנט....
בתים עולים באש מחוסר השגחה. בחיים לא השארתי בטעינה ללא השגחתי וכשמגיע לטעינה מלאה, לנתק ישר.

למעלה