יש מצב להכניס פאן 2.20 במזדה 3?

eyalze

New member
יש מצב להכניס פאן 2.20 במזדה 3?

למישהו יש מושג? עם שורט 1.85 לא היתה בעיה או שחיבים גגון?

PinkyRaSta

New member
אני מניחה שאפשר ../images/Emo210.gif

אם אי אפשר בדרך של להוריד את הכיסא שלייד הנהג למצב שכיבה ואז שהחרטום של הגלשן יגיע לאיזור החלון אז אפשר לנסות להוריד את הכיסאות האחוריים ולהכניס את הגלשן במצב אנכי לאמצע של הבגאז' שיעבור דרך הכיסאות ולכיוון תיבת ההילוכים. אם 2 אלה לא עובדים כנראה שחייב גגון. אני לא בדיוק יכולה לאמוד כמה זה 2.20 אבל אלו השיטות עם המרחק הכי גדול, בדגש על ה2

dror1987

New member
אפשר אצלי נכנס גם הגלשן במאזדה 3

תוריד את המשוב שלידך עד כמה שאפשרר ואז תכניס אותו לאט

LiorInDaMix

New member
באמת איך אתם מכניסים גלשנים לרכב?

לי יש שורט בגובה של 2 מטר ובשביל להכניס אותו אני מוריד את המושב שלידי ומחליק אותו פנימה דרך הבגאז' או דרך הדלת איכשהו.. ד.א יש לי סיאט איביזה...יש אפשרות לקשור גלשן לגג??

maorubin

New member
ודאי שיש...

אם יש לך גגון... אז אין בעיה של קשירה... אם אתה בלי גגון אז זה קצת יותר בעיה לקשור אבל אני נסעתי ככה כמה פעמים לים... פשוט פורסים איזה סדין על הגג שלא יישרט כלום וקושרים את הגלשנים עם חהבלים דרך הדלתות

maorubin

New member
לעע...

אבל תפעל בהיגיון... אם אתה רוצה פחות חיכוך של הגלשן עם הרוחת אתה מניח אותו בצורה כלשהי... הרחטום בחלק הקדמי של האוטו... זתומרת על השמשה הקדמית.. הגלשן הפוך עם השיפוע של החרטום כלפי מטה... ככה כשאתה מצמיד את הגלשן הוא נהיה כמו חלק מהאוטו... צמוד כולו לאוטו... ככה אין סיכוי שהוא יתעופף... רק תוודא שאת קושר את הגלשן בקשירות טובות וחזקות!!

cyb3rmaniak

New member
אם אתה רוצה סתם להשקיע כסף

במשהו יותר רציני, יש ל- FCS פתרון לקשור גלשנים לגג של רכב שאין לו גגון. זה עולה איזה 300 ש"ח ולדעתי ממש לא שווה את הכסף. ראיתי את זה בהרצליה. זה עובר דרך החלונות ונקשר ממש חזק. ואין סיכוי שהחומר שממנו הרצועות עשויות יקרע...

cyb3rmaniak

New member
אני מכניס 2 גלשנים...

אחד 1.95, ועליו 1.85 על המושב של הנוסע בפ'זו 405. פשוט תוריד את המושב כמה שיותר, ותזיז אותו אחורה עד הסוף. אם אתה לוקח רק גלשן אחד, אפשר גם להכניס אותו הין המושבים הקדמיים, ככה שהגלשן עצמו יהיה באלכסון בתוך האותו. במיוחד אם זה אוטומט.

cyb3rmaniak

New member
וואי.. שגיאות כתיב בטירוף...

להכניס *בין* המושבים בתוך *האוטו*

23alon

New member
אם יש חרבות נשלפות

ומורידים אותם אפשר להכניס לפחות 4 גלשנים במושב שליד הנהג..

EcTXL

New member
מה אתם עושים עם המפתח של האוטו?

מה אתם עושים עם המפתח של האוטו כשאתם בים?

eyalze

New member
תודה לכולכם - הוא נכנס.

הורדתי את המושבים ואת הכסא שליד הנהג כמה שאפשר ונכנס, אגב הוא 2.30 נפגש בים

bikerider

New member
יש מצב

וואלה - יש לי חבר שמכניס פאן 2.2 במאזדה 3 הוא מכניס אותו על הכיסא הקדמי ליד הנהג שהכסא נמוך הכי שאפשר ומשחיל אותו דרך הדלת האחורית

למעלה