יש מצב לומר לחבר שלי שאני לא עשירה??

יש מצב לומר לחבר שלי שאני לא עשירה??

אני לא עשירה אבל קצת יש מצב קשה בבית ואני שואלת אם לאמר לחבר שלי הוא חדש יחסית אם זה המצב אצלי בבית ואולי הוא יבהל ויזניח אותי או שלשקר לו כי אני לא יודעת איך לצאת מזה בלי שיקרא מצב לו נעים הוא יותר ממני עם כסף והוא לא יודע שאני גרה עם ההורים אני סומכת אליכם עם תשובה טובה

שלום30

New member
אתן לך עצה מהלב

כמו שאמרה לך מימי, מי שאוהב אותך באמת יאהב אותך ויקבל אותך כפי שאת. ובהרחבה: אין לי מושג על מהות הקשר בינכם אבל ניקח את זה לכיוון הכי רציני שיש וגם ללא רציני, אם החבר ביקר אצלך וראה את הבית יתכן והוא כבר הספיק לקלוט מה המצב שלכם והוא לא רוצה לדבר על זה כעת בגלל שהוא מקבל אותך בכל מצב או בגלל שהוא לא רוצה לבייש אותך. (יתכן שבמקרים מסוימים זה גם לא מה שהכי חשוב לו בקשר...) אם את בטוחה שהחבר לא יודע כלום, לדעתי אין טעם לומר לו זאת בתחילת הקשר מכיוון שזה לא קשור ישירות למצב החברתי בינכם, ולא יעלה ולא יוריד כלום כרגע. (אלא אם כן החתונה בדרך) ההגיון הבריא אומר שחברך מעוניין בך ולא ברכוש שנמצא בבית של הוריך. עם זאת לאחר שהקשר בינכם יתקדם לרמה בה החבר יעמיק הכרותו בך ואת בו, ואם תרגישי שאת יכולה לסמוך עליו, או אם תשימי לב שהחבר מדבר רק על רצונו לבחורה עם רכוש רב ובילויים יקרים או שאם הוא ישאל אותך ישירות - אין טעם לשקר לו ולפתח מערכת יחסים מבוססת על שקרים (שעתידים להתגלות, אלא אם כן זהו רצונך) אמרי לו את האמת ותני לו להחליט בעצמו. מעטים המקרים שנתקלתי ובגללם נפרדו חברים בגלל מצב כלכלי קשה. אבל אם יעשה כן תדעי שלא לחבר הזה ציפית ויש עוד הרבה שידעו להעריך אותך בצורה הראויה. היום רבים מהאזרחים לא עשירים ואפילו נחשבים לעניים ולמשפחות מצוקה. אין זה אומר שבגלל זה הם לא ראויים לאהבה או לא ימצאו חבר רציני. בהצלחה

נירה63

New member
עשיר הוא זה שיש לו...כנסי רגע מעניין לקרוא...

בביקורי אצל משפחות אתיופיות למדתי ש... עשיר הוא זה שיש לו: ע- עיניים ש- שיער י- ידיים ר- רגליים כך הם רואים מהו עשיר? כלומר להיות בריא קודם כל!!!! ולעצם שאלתך, מתוקה, איני יודעת בני כמה אתם? מה מהות הקשר? אני חושבת שלא לרוץ ומיד לספר אלא לתת לקשר לזרום ולהתקדם ולאט לאט לטפטף, ובמקביל להשקיע ולהתקדם, את לפחות במהלך החיים. בהצלחה.

בן זומא היה אומר: איזהו עשיר? השמח בחלקו

שנאמר יגיע כפיך כי תאכל אשריך וטוב לך (מסכת אבות). תראי לו את האושר הפנימי שלך. והעיקר הבריאות, האמיני לי.

A N N 7

New member
תמיד יש מצב. רק הנקודה מבט הראשונה. היא...

המבט הראשון של האדם הוא קו המכריך. מהניסיון רב. אם הרושם שלך שנתת לו שאת כול? יכול? אז הלך עליך? כי הוא חושב יש היא לא צריחה אותי. יש טעות לתת דוגמה שאת אומרת למשל בקפיטריה לאחר? ההזמנה. את קופצת ואומרת עלי הכול. . אסור כך זה רושם של אדם עשיר בדעה? וכך זה נתן הרושם המוטעה. רק צריך לזרום רגיל וגם לספק את הצד שלך הכי חזק בנאיביות כך יש בלונס?אני לא ואתה לא? חני באהבה. בהצלחה.

למעלה