יש מצב לטובה?

לורוצה

New member
אם תסביר לי בזמן הקרוב, אז כן

איך עושים לינק לפלאפון? וכנראה שמקרתי היה טוב בעיקר ברבע השלישי, כי אני לא ראיתי אותו כמדהים מדי (את השלישי פיספסתי). אההה, וגם באחד העם לא קורה יותר מדי...

לורוצה

New member
אני לא בטוח שהבנתי את כוונתך

ככה: http://wap.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=883 לזה התכוונת? אצלך זה נראה כמו לינק? אני אשים גם אחד למטה במקום של הלינקים. בקיצור, תסביר איך אתה רוצה בדיוק.

לורוצה

New member
ואם זה מעניין אותך

אז דרך המחשב שלי, כמובן, הכתובת הזו לא הובילה לכלום. אני הולך לי להתקלח, תשאיר הודעות אם תרצה...

esterssh

New member
מ-כ-ב-י-ס-ט מ-ס-ר-י-ח

תזהר תזהר לך, תיכף על באמת אני אתחיל לשנוא אותך. מקארתי היה בהחלט גנרל, ואל תוריד מזה בלירה! אתה, כמו כל המכביסטים שלא יודעים לפרגן, אתה מסתכל וחושב שריאל היא קבוצה גרועה, שהרי היא שיחקה גרוע רוב הזמן אתמול [עובדה שהובלנו, אפילו בהפרש של 17], אבל זה לא היה אמור להיות *לנו* כזה קל. חוצמזה, התקציב שלהם הוא בערך פי 6.5 מהתקציב שלנו [לשם השוואה: מכבי תלאביב היא פי 6 מאתנו]. תתחיל לפרגן לגמרי!

לורוצה

New member
נודניקית שזה משו

מספרים שהוא קלע שלוש שלשות רצוף שדי הצילו את הפועל, אז כנראה שזה היה ברבע השלישי שאותו לא ראיתי (כמו שצייינתי). אפילו את לא יכולה להתכחש (תסתכלי בסטטיסטיקה) לזה שבחצי הראשון הוא לא היה מדהים. ולגבי הניצחון עצמו, לדעתי הוא מגיע לשני אנשים מרכזיים: 1. שרון דרוקר - עם כל הכבוד לשחקנים (ובהחלט כולם נתנו שם פייט), הסיבה בגללה ריאל שיחקה גרוע היא בגלל שהמאמן שלה לא התכונן למשחק כמו ששרון התכונן. הבנה קלילה ביותר בכדורסל גם היא היתה יכולה להבחין איך הפועל פשוט דחפה את ריאל להחלטות טקטיות פשוט נוראיות. דבר כזה הוא מלאכתו של מאמן. 2. האחד והיחיד דורון שפר! - כל מילה תהיה מיותרת. כל מי שצפה במשחק וטיפה מכיר את השחקן ראה מי הוא המוביל של הקבוצה, מי היציב בה, מי הדבק שמאגד את כל מי שמסביב. דורון שפר הוא אחד הכדורסלנים הגדולים שצמחו בארץ (לכבודך מותק, אני אעיר כאן שהוא אחד השחקנים שמכבי ת"א פשוט הרסה, כמו שרק מכבי יכולה להרוס, וחבל. הצמיחה שלו בהפועל ירושלים רק מראה עד כמה הוא חזק). אגב, כמי שראה את החצי הראשון והרבע הרביעי, לדעתי מגיעה גם מילה טובה לאווג'ובי, שברגעים הקשים תרם נקודות לא מתוחכמות מדי, אבל נצרכות. שבי בשקט ילדה, אם היית טיפה מכירה אותי היית יודעת שלויאליות (בעיקר לדברים כמו מכבי ת"א) איננה אחת מתכונותי הבולטות.

esterssh

New member
סליחה [אייקון דומע]

בסדר, בסדר. אתה- כמי שלא ראה את הרבע השלישי שהיה הכי חזק של ירושלים- לא יכול לשפוט לגבי המשחק. אבל אתה יודע מה? באמת, באמת שלא'כפת לי. מספיק שתגיד שאייסמן הוא המנצח, שדרוקר הוא המנצח, שטונג'י המתוק הוא המנצח, זה באמת לא משנה לי כי גם עם זה [גם] אני מסכימה. ואם תקרא לי עוד פעם אחת נודניקית אני אשקול צעדים מהותיים נגדך.

לורוצה

New member
"מהותיים"

אני לומד להכיר שיש בך עוד צדדים... את דורון שפר אני אוהב הרבה לפני שהוא הגיע לי-ם. הוא פשוט בחור מאוד מיוחד. ממתי את בכלל מודעת אליו ילדה? הא? את ימי המכללות שלו את זוכרת?

esterssh

New member
המודל

ודאי שאני זוכרת אותו מימי קונטיקט. אמנם לא ראיתי את כל המשחקים, אבל חלקם, וכל ההמולה שהיתה סביבו כי הוא היה כזה מוכשר. חוצמזה, חוצמזה שדורון שפר- לפחות העונה- הוא בעיני [ובעיני האוהדים של ים] היורש הטבעי [ומקווה שלא זמני] לעדי גורדון. את ימי עדי גורדון אתה זוכר? טוב, אז הוא היה המלך, עדי. הוא עדיין המלך, אבל יש לו יורש עצר אצלנו [אחרי הכל: עדי מבוגר מדורון, כך סדר הדורות]. הצחיק אותי גם שפעם מזמן, כשהייתי ממש ילדה והתחלתי לנסות להבין בכדורסל, חשבתי שדורון שפר ודורון שפע הם אותו שחקן. לא הבנתי איך שחקן אחד נמצא בזירות שונות. [כשהייתי בעיר שלשום בערב- בעת החגיגות בככר, ישבתי עם חברה שלי באיזה גן שיש ברחוב הלל. היא דיברה בטלפון, ואני בינתיים קפצתי בשעמום מעל ועל גדרות נמוכות שיש שם בגן. פתאום בא איזה איש אחד קצת מוזר, קצת מטורף הוא נראה, היה לו זקן ושיער ארוך אסוף, והוא בא לקראתי עם ידיים פרושות לצדדים כאילו יש לו כנפיים. הוא הגיע עד ממש קרוב אלי, אבל לא זזתי מהמקום; איכשהו הוא היה נראה לי דומה לטיוהר (משה טיוהר קסטיאל- הגורו של שפר, כאילו) שראיתי בעיתון באותו בוקר. מהר מאד המוחית שלי התעשתה ושאגה לי: טיוהר לא מסתובב פה עכשיו, הוא בככר ספרא עם האוהדים (למשל), טיוהר לא נראה כך, טיוהר לא מתנהג כך. ובשניה האחרונה לפני שהכנפיים שלו התרסקו עלי קפצתי הצדה וצחקתי. אח, רוחניות. לורוצה, ראית את החולצה שדורון לבש בשרלרואה אחרי המשחק? היה כתוב עליה שחור-על-גבי-לבן: אין עוד מלבדו.]

esterssh

New member
נסיון שלישי: וכיוון שלא הצלחתי

להעביר לפה תמונה מגניבה, אני נותנת לינק ומחננת בפניך- לורוצה- שתראה את הוידאו הזה אם לא ראית עדיין. תתמקד בחולצה הלבנה שדורון לובש כשהוא מניף את הגביע.

לורוצה

New member
איך אני בדיוק אמור לעשות את זה?

הבעיה הראשונה היא זה שלא נתת לינק. הבעיה השניה היא המחשב הלוממש חדש שלי. על השניה אני יכול להתגבר, אם את תדאגי לראשונה. (אין לי זמן כרגע, אז אני רק אגיד שגמני זוכר את עדי עם ה"יש בי אהבה והיא תנצח" והוא בהחלט זכה אצלי לכמה וכמה נקודות על זה).

esterssh

New member
נה.

טוף. http://sports.walla.co.il יש פה עדיין ת'וידאו ההוא. שיהיה זמנך בידך תמיד ולא תעשה בו שימוש מעבר למישוש-כמו-כדור-עצבים. אמן.

למעלה