יש מצב לסיכום השנה האזרחית?

שרון123

New member
יש מצב לסיכום השנה האזרחית?

כמובן שלמי שהצטרף השנה למשפחת השכול, כל השאלות מיותרות. ובכל זאת, מקווה שזה בסדר לשאול כאן, כדי שנוכל לכתוב איזו דרך עשינו השנה אז מה היה טוב השנה? מה היה רע? מה היה לא נורא? מה תירצו לשפר? מה תירצו שלא ישתנה? וכל דבר אחר שמתחשק לכן להוסיף

eaz1514

New member
ובכל זאת.............. הופכים דף בלוח

אז מה היה טוב השנה? ביום העצמאות הבן הגדול (30) עזב את הקן לדירה משלו
מה היה רע? ראו תשובה ראשונה, זה הביא אותי לנפילה אדירה בחודש מאי
, יום הולדת של רונן ושלי
מה היה לא נורא? השליש האחרון של 2008 אחרי
חופשה בת שבועיים בהולנד
האנרגיות
חזרו ומצב הרוח השתפ
ר מה תירצו לשפר? אני רוצה ללמוד
אבל הקורסים שנרשמתי אליהם לא נפתחו
מה תירצו שלא ישתנה? הבריאות של כולם במיוחד של הורינו המבוגרים
ובכלל שתהיה לנו שנה שקטה , שכל אחד ימצא את הרוגע , את ההשלמה ואת הכוחות להמשיך בדרכנו הלא קלה. אילנה, אמא של רונן

דליה ח

New member
כמעט גן עדן..........

השנה החלטתי לכוון לי את החיים, שיהיו נוחים ואפילו מהנים. אז סיימתי לעבוד, אחרי 15 שנים, ברווחה. פשוט נגמר לי האוויר שם. הצטרפתי לסדנת כתיבה יוצרת, מועילה ומהנה,ממש פילאטיס לנפש. פילאטיס לגוף פעמיים בשבוע. התחלתי טיפולי רפלקסולוגיה להפגת מתחים. אני מארגנת קבוצה לעזרה עצמית להורים שכולים בירושלים. יש לי יותר זמן להורי הקשישים. יש לי יותר זמן ליהונתן שעוד מעט בן שנתיים. ואני ובעלי מקפידים לצאת פעמיים בשבוע לארוחת בוקר מחוץ לבית, סוג של איוורור. וכמובן יותר זמן להקשיב לכותבים פה ולכתוב בחזרה. מה אני צריכה יותר מזה? מלבד את אודליה שלי בחזרה, ואז כבר הייתי מרגישה בגן עדן.

שרון123

New member
שמחה לשמוע שאת מוצאת דרכים

להרגע ולשמוח ולפרוק ואיזה יופי שיש לך יהונתן בן שנתיים, לא זכרתי(או לא ידעתי) את זה. כמה מרגש

סיכום שנה החולפת

אז מה היה טוב השנה? הכרתי כל כך הרבה נפשות יקרות בנט מה היה רע ? שנפרץ האתר שעמלתי עליו במשך שנתיים מה היה לא נורא? מה תרצו לשפר? מה תירצו שלא ישתנה?

למעלה