יש מצב לעדן קצת את הוורוד בעיניים ואת הגבות?

יש מצב לעדן קצת את הוורוד בעיניים ואת הגבות?

שלא יראה כזה בולט .. קצת להבהיר אולי או איך שאתם יודעים לעשות ? את הפנים אין צורך סוף סוף לרטש יצא סבבה ,או שמה שנראה לכם..רק העינים והגבות חזקות מדי-דורשות שינוי !!! תודה מראש רוצה כבר לראות

Sweet Fantasy

New member
מי זו היא

Sweet Fantasy

New member
כבר אמרתי שאתה יותר מדיי "כנה"?

אני אהבתי, זה הכי חשוב (דעתו של האומן) ולהבא, אם כבר נותנים פידבק, תגיד גם למה לא אהבת, ומה לדעתך יש לשפר, אחרת מה עשית פה?

Malicious

New member
בוא נשמור על אוירה חיובי שאף ילד לא יבכה כי

אומרים שלא יפה האומנים המוכשרים שסיימו תואר בפוטושופ

Sweet Fantasy

New member
בוא נגזים ונסחף

שום תואר ושום נעליים, אומן זה מישהו שיוצר, הוא לא צריך תואר בשביל שיקראו לו אומן. מבחינתי כל מי שיוצר וטורח ועושה "אומנות" הוא אומן, ויש הרבה סוגי אומנות, אין לי בעיה עם ביקורת, אמרתי את זה כבר מזמן כשרק הגעתי, אני רק חושבת שצריך להגיד גם מה לדעת המבקר היה לא טוב, אחרת איך נוכל לשפר? זה שאמרו לי עכשיו "זה מכוער" לא עזר לי לשפר את מה שעשיתי, כי אני לא יודעת מה רע פה, ולהגיד שזה יותר מכוער מהמקור לדעתי זו הייתה הגזמה, אבל כל אחד וראות עיניו, אני אהבתי (ובחנתי והסתכלתי שוב) אבל זו אני, וכן אני עשיתי לכן אני לא אובייקטיבית. והתגובה הצינית שלך, ממש מיותרת.

מיכל סליחה שהייתי ככה בוטה

אני יסביר העבודה עצמה בסדר בפנים אבל תשימי לב לשיער משום מה הוא מלא "ברעש" וגם הגבות ככה ותשימי לב במרכז הגוף נוצר אפקטשל כאילו יש לה סריטות כאלה.. במיוחד ששמים את התמונה בגודל האמיתי שלה

Sweet Fantasy

New member
מוזר כי לא הוספתי רעש

בכלל (כי אני לא ממש יודעת איך להשתמש בכלי הזה), הריטוש הכי רציני זה האף והשפתיים, השאר רק ריטוש עם כלי החותמת. ואתה לא צריך להתנצל אבל אם כבר, אז עד הסוף, אומרים מה הבעיה

mishel s

New member
אז ככה

החלקת העור מצויינת, העיניים מצויינות. הדבר היחיד שלפי דעתי הרס זה שהפנים בהירות מדי בתמונה המרוטשת. אם הן היו באותו גוון עור כמו מקודם, או כמו הכתפיים והגוף, אז זאת הייתה עבודה מצויינת לגמרי. הבעייה היא שגוון העור בפנים ובגוף שונה וזה נותן תחושה של עודף איפור בפנים, כמו יפנית קטנה. אבל ממש אהבתי את החלקת העור וה"נקיון" שלו. אפשר ללמד אותי? :)

Sweet Fantasy

New member
בפתיחת התמונה זה נראה אותו גוון

או שאני עיוורת, לגבי הלימוד... אני ממש חדשה בעניין הריטוש, אז ללמד? חח

למעלה