יש מצב לפיטורין וכולי אדישות

יש מצב לפיטורין וכולי אדישות

לא ברור המצב הזה יש מצב שמפטרים אותי מהעבודה היו לזה רמיזות מזעריות עד כמה שהבנתי וזה מקום שנורא אפ טייט וישבי מעין אדישות מסוימת לדבר וזה מוזר כי אני כן אוהבת לעבוד שם, זה אחלה כסף קרוב לבית משמרות וצבירת ניסיון בתחום הברמנות דבר חשוב להתקדמות בתחום.. וגם מהבחינה המקצועית במקום לקחת לתשומת לבי שיש מקום לשיפור שינוי התייעלות אני אפופת אדישות לא ברור..

Cobe Anan

New member
אולי זה אומר ש...

עם כל העובדות והנתונים היבשים, העבודה הזאת לא באמת עושה לך את זה? את לא ממש מתלהבת לעבוד שם, ועם כל השכנוע העצמי- אולי את בכל זאת מעדיפה לעבוד במשהו אחר, קצת פחות `אפ-טייט`, וקצת יותר כיפי...? יכול להיות?

לא יודעת לא ברור

יש בי אדישות בזמן האחרון לגבי הרבה דברים. לא עצבנית כמו פעם יותר רגועה באיזשהו מקום זה טוב זה בהחלט נחמד אבל אדישות זו לא תכונה שאני אוהבת כ"כ אצל אנשים לא יודעת כאילו כלום לא נוגע בי דוקא כן נחמד לי שם יכול להיות יותר טוב תמיד אבל.. אני לא אבכה על עבודה שהלכה כי במקומה יהיו אחרות אתהמבין אני נהיית רציונלית בצורה מפחידה...אמרו לי לי שגם מהלימודים אני אמורה להיות לחוצה ואני לא מרגישה לחוצה. תקופה שונה, רגש לא מוכר

liontamer

New member
רגש מעולה ../images/Emo99.gif

זה רק מראה שלמדת מה באמת חשוב בחיים כמו למשל לבוא לבקר את הידיד שלך שיושב ומחכה לך באילת... ולא להתעסק עם איזה חבורת פלצנים שלא מבינה את הגדולה והזכות שיש להם להיות בחברתך... הלוואי וגם לי הייתה היכולת להגיב כמוך, זה בהחלט ראוי להערצה לאון שונא לנקות חראקות של אנשים אחרים בשרותים שלו

ילד אני רק מחפשת הזדמנות לבוא שוב:)

כפרה עליך!! אנימתה עליך ילד!!! אתה תמיד יודע מה להגיד:) נשיקה וחיבוק חזק חזק אתה כ"כ חסר פה..

אני חושבת שבאיזשהו מקום צדקת

אמנם נחמד לי אבל לא מרגש אותי אני לא באמת מוערכת שם ולא מנצלת את הפוטנציאל הברמני שבי וזה בעוכריי למען האמת אבל לא התייאשתי אני אצבור ניסיון אחסוך קצת כסף ויותר בטחון בבר ואני מאמינה שיהיה בסדר:) אגב, אני נורא אוהבת את הצורה שבה את מתבטא נורא יפה בעיניי

למעלה