יש מצב לקבל פה המלצות?

קיר קמט

New member
יש מצב לקבל פה המלצות?

אני מחפש נגן. הדגש על הנגן. הוא לא צריך להקרין שום דבר. הדרישות שלי בסיסיות מאוד - 1. מבחינת מקום, 20 GB ומעלה. פחות מזה פשוט לא מספיק כבר.. וכן, אני מדבר רק על מוזיקה. 2. יש לי 2 ידיים שמאליות. סביר שהמכשיר ייפול כך או אחרת. אז אני פוסל מכשירי מסך מגע למיניהם כי נוכחתי לדעת שהם פשוט יותר רגישים לזה. 3. איכות השמע חשובה, אבל זה תלוי מאוד כמה היא תקפיץ את המחיר... 4. שתהיה תמיכה לעברית, לפחות כזו שאני אוכל לראות את שמות התיקיות והשירים בעברית.. 5. חיי סוללה ארוכים יחסית. יש משהו שעונה על כל התנאים האלו ועדיין לא נסחף לי יותר מדי במחירים?
תודה.

or121210

New member
לדעתי cowon D2 16GB + SDHC 8/16GB

למרות שהשליטה בנגן היא דרך מסך מגע, הוא לא רגיש בכלל ושרד הרבה נפילות קשות. מניסיון. זה בעצם אחד הנגנים היחידים שתומכים בתיקיות ובעברית. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1292&aId=96298 סתם שתדע, 20GB ומעלה בפלאש זה דבר לא נפוץ כל כך, בטח שלא תמיכה בעברית או תמיכה בתיקיות. חיי הסוללה של הנגן הם יותר מ-40 שעות. תענוג! אני משתמש די כבד בנגן ואני טוען אותו רק בזמן שאני מעביר שירים למחשב! נ.ב. אתה פעיל בפורום כדורסל/NBA? הניק שלך מוכר לי מאיפשהו

קיר קמט

New member
פעיל זה מושג יחסי

אני מבקר פה ושם. ואני פשוט מחפש משהו עם נפח יותר גדול.. כשאני אומר שלא יהיה רגיש לזעזועים, זה לא שאני הולך לצאת איתו לרוץ או משהו. פשוט בטוח שפה ושם הוא ייפול.. אבל תודה. :)

למעלה