יש מצב ל"טגן " בצל במיקרו ? אני נטולת כיריים וגם תנור.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
ממש כן

אני עושה את זה מדי פעם כשאני צריך כמות קטנה של בצל ומהר.

הכניסי את הבצל הקצוץ לכלי זכוכית עם מעט שמן, ערבבי והפעילי בפולסים של 20 או 30 שניות (תלוי בכמות הבצל ובעצמת המכשיר).
 

גםאני5

New member
נצל"ש טיגון כמויות בצל:

יש לי 15 בצלים גדולים והמחבת הכי גדולה במטבח מכילה בקושי חמישה,פרוסים דק.
איך אני מטגנת את כל הכמות בצורה שווה, שיהיו זהובים ויפים ולא עשויים פחות מדי,שרופים או ספוגים בשמן?
נראה לי שאצטרך אחרי כל "נגלה" לרוקן את השמן, לקרר את המחבת ולהתחיל מחדש?

 

yair_bar

New member
מנהל
לצערי באמצעים ביתיים לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה

רק לעבוד בנגלות.
&nbsp
אבל אם יש למישהו פתרון - אשמח גם לשמוע
 

גםאני5

New member
תודה יאיר, בסוף השתמשנו בשלוש מחבתות שונות. מה שרציתי לדעת

לגבי שימוש במחבת אחת, האם צריך לקרר ולנקות את המחבת בין הטיגונים?
בפעם הבאה אנסה לצלות בתבנית רחבה בתנור מרוססת במעט שמן.
 

יצורה

New member
לטגן לא, לאדות כן

מיקרוגל נותן אפקט של אידוי, כך שהבצל יהפוך לשקוף, אבל לא מעבר לזה - אי אפשר להזהיב בצל במיקרוגל.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
כאשר התהליך מלווה בשמן יש גם טיגון וגם הזהבה

כפי שכבר ציינתי אני עושה זאת מדי פעם.
 
למעלה