יש מצב עבדו עלינו??

יש מצב עבדו עלינו??

בחמישי הייתי במסיבה והיה שם 2 צלמים.. אחד של בין ואחד של כביכול "לילה" הצלם של בין היה לו מצלמה גדולה כזו הוא לבש בגדים של צלם..וכן לקחנו ממנו אולי 2 3 תמונות.. אתמול חפשתי אותם בבין ומצאתי אותם בבין..הוא כן היה צלם.. אבל לקחנו גם תמונות מהצלם של "לילה" ככה הוא אמר.. הייתה לו מצלמה קטנה..מצלמה דיגיטלית בתוך נרתיק מצלמה שלוקחים לטיולים..הוא צילם אותי מלא עם כל מיני חברות וחברים...ואני מוכרחה לציין שלא רק אותי אלא הרבה אחרים במסיבה..שאולי השתכנעו שהוא צלם אמיתי.. אבל משום מה אף תמונה לא הועלתה לאתר "לילה" (היום יום שבת כבר יומיים אחרי) נראה לי שהוא חובב או סתם אחד שניסה להסתלבט על אנשים שם.. יש מצב?... מצד שני אני חושבת איזה אינטרס יש למישהו להסתלבט על אנשים שהוא צלם?? :( גם כל התמונות מיום חמישי הוספו ממלא מועדונים רק איפה שאני הייתי לא הועלו תמונות..מוזר לי קצת.. :mad:

Charo

New member
יכול להיות

שמעתי על כאלה שסתם מסתובבים עם מצלמה ומצלמים בנות בשביל להתחיל איתן. דבר שטיפה מטומטם לעשות כי צלם שרשום כצלם מועדונים נכנס בחינם ורוב הפעמים גם מקבלים שתיה, וכל מה שצריך לעשות זה להגיש מועמדות לאתר ותוך חצי יום מקבלים אותם) אבל מה שסביר להניח קרה זה שהתמונות שלכן יצאו גרועות מבחינת צילום (עם מצלמה כמו שלו אני מאמין שהיו לא מעט כאלה) והוא פשוט סינן אותן

הקטע שהגלריה של המועדון בכלל לא

הועלתה לאתר (הרבה מסיבות אחרות כן אבל של זו לא)..אתה מבין?? וכן זה היה נראה כאילו הוא רוצה להתחיל איתי או משהו.. אבל זה לא קצת דבילי??

דנטל

New member
לפעמים לוקח להם זמן להעלות תמונות

ולפעמים כל התמונות לא יוצאות טוב, אז לא פותחים גלריה.

za5

New member
יכול להיות 2 אפשרויות...

1: יכול להיות שהוא בא עם מצלמה למועדון ושכנע את הסלקטור שהוא צלם של לילה ונכנס חינם (הרבה עושים את זה אגב רק שתדעו...) 2: אולי הוא באמת צלם של לילה וכנראה לבעל האתר היה איזה ריב או משהו עם בעל הליין של המסיבה בה בילית או כמו שדנטל אמרה שאולי כל הגלריה לא יצאה טובה זה קורה מידי פעם אז מורידים וזהו.. אגב לפעם הבאה--> לרוב צלמי "לילה" לובשים חולצות שיש עליהם את הלוגו בגדול...=] נ.ב דנטל אני לא יודע אם את זוכרת אותי הייתי נכנס לפה מלא ועבדתי הרבה (ייחצן,מפיק,שיווק) לא היה לי זמן להכנס עכשיו יש תקופה שקטה אז אני ייכנס יותר...בכל זאת התגעגעתי לשאלות ולתשובות =]

למעלה