יש מצב שהחלב שלי לא מספיק לה?

glilac

New member
יש מצב שהחלב שלי לא מספיק לה?

נולדה לנו לפני שבועיים וחצי תינוקת מקסימה שיונקת ויונקת בלי הפסקה כל יניקה נמשכת כשעה (חצי שעה מכל צד) ובדיוק שעה אחרי שסיימה לינוק היא רוצה עוד היום היא היתה מחוברת אליי משעה 12:30 - 13:30 ומשעה 14:30 - 15:30 בשעה 16:00 היא דרשה עוד וצרחה עד השמיים בסוף נתתי לה מטרנה והיא שתתה עוד 50 cc זה נורמלי? יכול להיות שהחלב שלי לא מזין אותה? יש אפשרות לבדוק את איכות החלב שלי?

אלונה ע

New member
את צריכה לפגוש יועצת הנקה

אם חשוב לך להציל את ההנקה. כאשר מתחילים לתת תחליף זה משבש מאד את ההנקה (בטח בשלב כזה קריטי של ביסוס משק החלב) ועבור חלק מהאמהות מתחילה סופה של ההנקה. מצורפת רשימת יועצות הנקה מוסמכות. כמו כן, הפורום הנכון עבורך הוא פורום ייעוץ הנקה. באיזה איזור את גרה? אולי נוכל להמליץ לך על מישהי. בהצלחה ותתקשרי אליה כמה שיותר מהר

glilac

New member
קודם כל תודה

לגבי יועצת הנקה - נכנסתי לאתר מניקות וראיתי שהיחידה שמגיעה לראשון לציון היא זיווה גילת אני אשמח להמלצה נוספת - גם כאלה שניתן לשכור מהן משאבות מקצועיות - יש לי את החשמלית הקטנה של מדלה ואחרי 4 שאיבות (לא רצופות) היא כבר עושה קולות של שביקת חיים...

אלונה ע

New member
לא מכירה אותה

היא יועצת הנקה מוסמכת IBCLC? חשוב שתיפגשי עם יועצת מוסמכת בלבד. יש לך באיזור רמלה את חיה גוטמן לביקור פרטי: 263648-056. מאיזור ת"א יש את ג'ולי שור שמשכירה גם משאבות הנקה. כמו כן, כמו קודמתי אני ממליצה לך להתייעץ בנושאי הנקה רק עם פורום ייעוץ הנקה .
ושבת שלום

אלונה ע

New member
שכחתי

ג'ולי שור 052-540982 את יכולה לנסות גם את: אלן שיין בית 03-6439721 עבודה 03-6472411 ודוריס ספרר 03-7394537 שעובדת באיזור שלך וידועה כיועצת הותיקה ביותר שמצילה הנקות... וגם משכירה משאבות

שירהכ

New member
מדלה

אצלי המדלה מחזיקה כבר תינוקת שניה כשבראשונה השאיבה היתה פעמיים ביום במשך מספר חודשים (עכשיו ספורדי). חיזרי למקום בו רכשת אותה שיחליפו או יטפלו בבעיה.

shapir1

New member
אנא פני לפורומים

ייעוץ הנקה (556) או הנקה (317). הנקות תכופות הן אופייניות מאוד לתינוקות קטנים, אבל יתכן וכן יש בעייה מסוימת, לשם כך עלייך להיפגש עם יועצת הנקה. אין מה לדאוג בקשר לאיכות החלב שלך - כי החלב שלך הוא המזין ביותר

למעלה